Наслідуємо зірок: які трендові джинси 2023 року носять українські зірки Злата Огнєвіч, Джамала та Леся Нікітюк

Літо, звичайно, асоціюється багатьом з ніжними сарафанами та легкими сукнями. Однак, серед наших зірок є ті, хто навіть у теплу пору року залишається вірним джинсам.

Якщо у вашому гардеробі вже є штани прямого крою або білі денімові джинси, не поспішайте відмовлятися від них. Звісно, традиційні моделі завжди актуальні, але також є кілька модних фасонів, які припадуть до душі так само, як припали українським зіркам шоу-бізнесу.

Злата Огнєвіч

Відома співачка і героїня “Холостячка-2” Злата Огневич вибрала для свого літнього образу модні джинси карго з накладними кишенями. Вона поєднала їх з лаконічним білим топом, відкритими босоніжками на високих підборах та непомітними прикрасами. З таким комплектом вийшов стриманий, але водночас стильний образ.

Злата Огнєвіч показалась у трендових джинсах
Злата Огнєвіч показалась у трендових джинсах

Роксолана

Співачка та авторка пісень ROXOLANA також віддає перевагу модному фасону карго. Для повсякденних образів артистка вибрала блакитні джинси з невеликими кишенями, які поєднала з однотонним лонгслівом, насиченою курткою-бомбером та масивними кедами.

Які види джинсів є трендовими на 2023 рік
Які види джинсів є трендовими на 2023 рік

Джамала

Українська співачка Джамала також підтримує модний тренд широких джинсів кльош. Вона поєднала їх із стильною вишиванкою та чоботями-козаками металік відтінку, доповнивши образ червоним капелюхом з широкими полями.

Джамала показала образ із трендовими джинсами на вишиванкою
Джамала показала образ із трендовими джинсами та вишиванкою

Леся Нікітюк

Популярна телеведуча Леся Нікітюк поділилася своїм незвичайним образом в мережі Instagram. Вона вибрала вузькі джинси з деніму різних кольорів у стилі печворк та поєднала їх з білою майкою, відкритими босоніжками на високих шпильках та мініатюрною сумкою у трендовому відтінку металік. Цей фасон вигідно підкреслив її довгі ноги та тендітну фігуру.

Леся Нікітюк показала свою фігуру у трендових джинсах
Леся Нікітюк показала свою фігуру у трендових джинсах

Варто зауважити, що вибір джинсів відображає стиль та індивідуальність кожної зірки. Ці образи надихають прихильниць експериментувати з власним літнім стилем та відкривати для себе нові модні можливості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини