Ольга Сумська святкує день народження: як змінилася українська Роксолана крізь роки свого життя

Ольга Сумська 22 серпня святкує 57 років. Пропонуємо поглянути, як змінилася акторка за всі роки свого життя і як Ольга проводить цей день сьогодні.

Зірка українського кіно та театру Ольга Сумська сьогодні, 22 серпня, святкує свій 57 день народження. Святкування Ольги розпочалося напередодні її іменин на одному з благодійних вечорів. Там були присутні Камалія з чоловіком Захуром, Олена Вінярська, Андрій Джеджула та інші українські знаменитості.

Вдома на акторку чекав справжній сюрприз. Її коханий чоловік Віталій Борисюк разом з донькою прикрасили одну з кімнат кульками та привітали зірку теплими словами. Відповідне фото Ольга Сумська опублікувала у соціальних мережах.

Ольга Сумська святкує 57 день народження
Ольга Сумська святкує 57 день народження

Свою першу роль у виставі зірка зіграла у віці 5 років, тому недивно, що Сумська обрала для себе саме шлях акторства та театрального мистецтва. Її талант помітили вже на першому курсі університету, в якому вона навчалася і в 1983 році Ольга дебютувала у фільмі “Вечори на хуторі біля Диканьки”. На думку режисерів Ольга була харизматичною, сміливою та дуже гарною, хоча сама вона так не вважала.

Ольга Сумська в молодості
Ольга Сумська в молодості

У підлітковому віці акторка не сприймала свою зовнішність. Їй здавалося, що вона непропорційна, дуже висока та неприваблива. З часом ця думка в голові Сумської перестала існувати і акторка полюбила себе та свою зовнішність. Не менш цікавим фактом про Ольгу є те, що її прийняли до академічного театру імені Лесі Українки на другому курсі. Це можна впевнено вважати неабияким успіхом.

Як Ольга Сумська змінилася за роки життя
Як Ольга Сумська змінилася за роки життя

Ольга Сумська сьогодні – відмінна акторка, любляча дружина та чудома мама. Зірка навіть у 57 років виглядає молодше свого віку, продовжує виступати на сцені та тішити своїх прихильників новими виставами за її участі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини