Що відомо про сина-генія Наталії Мосейчук: 24-річний юнак від першого шлюбу має освіту одразу у двох країнах

Відома українська журналістка та зірка "ТСН" Наталія Мосейчук виховує двох синів. Що відомо про особисте та професійне життя старшого сина знаменитості Антона?

Наталія Мосейчук, відома українська журналістка та зірка служби новин “ТСН”, стала не лише справжнім професіоналом своєї справи, але й дружиною та мамою. Знаменитість виховує двох синів – старшого сина Антона зірка народила у своєму першому шлюбі. Юнак у своєму 24-річному віці встигнув досягти неабияких висот, про які його зіркова мама завжди розповідає.

Наталія Мосейчук розповіла про досягнення сина

В одному з випусків “Світського життя” відома українська журналістка розповіла про навчання свого старшого сина. Наталія Мосейчук пригадала, що після випуску зі школи її син Антон виграв рік навчання в університеті у Відні. Після цього зірковий нащадок навчався у закладі вищої освіти у Києві, а ось магістратуру вирішив отримувати у Кельні.

Як сьогодні виглядає син зірки ТСН Наталії Мосейчук Антон
Як сьогодні виглядає син зірки ТСН Наталії Мосейчук Антон

За кордоном син Наталії Мосейчук Антон навчався офлайн до того моменту, поки не почалась всесвітня пандемія. Тоді юнак повернувся в Україну на канікули та не зміг поїхати назад на навчання, адже країна виявилась закритою. Втім, навчання Антон не закинув – у Кельнському університеті хлопець продовжив навчатись онлайн, а ось паралельно здобував освіту у КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.

Оскільки, три роки тому, коли зіркова мама розповідала про навчання свого сина, юнак здобував освіту на магістратурі, до сьогодні він точно встиг закінчити навчання в університеті.

Що відомо про особисте життя й навчання сина Наталії Мосейчук Антона
Що відомо про особисте життя й навчання сина Наталії Мосейчук Антона

Варто зазначити, що відома українська журналістка востаннє розповідала про особисте життя та освіту свого старшого сина ще за декілька років до початку повномасштабної війни. Після 24 лютого знаменитість не говорила про те, де знаходиться її син Антон, натомість зірка розповідала про навчання свого молодшого сина. Тоді Наталія Мосейчук зізналась, що вражена сміливістю вчителів, які продовжують виховувати маленьких українців у таких важких умовах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини