Бебі-бум на “Холостяку”. Поповнення у родинах екс-учасників реаліті: Макс Чмерковський, Шульгіна та інші

Цей рік для багатьох учасників "Холостяку" став одним із найщасливіших у всьому житті. Розповідаємо, хто з романтичного реаліті став або планує стати батьками

Одне з найпопулярніших реаліті-шоу “Холостяк” зробило популярними не одного учасника. Навіть після завершення проєкту шанувальники продовжують стежити за життям тих, кого колись щотижня бачили на екранах. Розповідаємо, хто з колишніх учасників реаліті цього року став батьками або тільки готується до цієї чудової події.

Олександра Шульгіна

Олександра Шульгіна з Холостяка-1 показала фото новонародженої доньки
Олександра Шульгіна з Холостяка-1 показала фото новонародженої доньки

Відома українська блогерка та переможниця першого сезону популярного реаліті-шоу про кохання цього року вдруге стала мамою. Про вагітність знаменитість повідомила незадовго до пологів, а не так давно зірка вперше показала новонароджену донечку. Шульгіна також розповіла, що дитину називав її чоловік, а ім’я обрав доволі незвичайне та милозвучне – Аспен.

Максим Чмерковський

Головний герой першого сезону “Холостяка”, переможницею якого і стала Олександра Шульгіна, Максим Чмерковський не відстає від своєї колишньої коханої. Цього року знаменитість також став батьком другої дитини. У червні дружина танцівника Пета Маргайтрод народила від свого обранця сина.

Максим Михайлюк

Відомий український пілот Максим Михайлюк, який свого часу став головним героєм десятого сезону популярного реаліті-шоу, повідомив фанатам чудову новину. Він та його кохана дружина Даша Хлистун готуються до появи у родині другої дитини. Знаменита блогерка перебуває при надії. Нагадаємо, що у лютому 2021 року зірка народила доньку Аріану.

Єлизавета Крутікова

Колишня учасниця Холостяка-11 Єлизавета Крутікова цьогоріч вперше стала мамою
Колишня учасниця Холостяка-11 Єлизавета Крутікова цьогоріч вперше стала мамою

У червні цього року стала мамою і колишня учасниця 11-го сезону “Холостяка” Єлизавета Крутікова. Знаменитість повідомила новини, показавши світлину з пологового будинку, яку зробив її коханий чоловік. Для зіркової пари син Дені став первістком, а новоспечена матуся свого малюка називає маленьким вчителем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини