Чорна смуга в житті братів Меладзе: Костянтин залишився без дружини, а у Валерія забрали весь бізнес у рф

Відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе нещодавно залишився без дружини. А ось його брат Валерій втратив власний бізнес, який будував багато років

Костянтин і Валерій Меладзе одні з найвідоміших братів у шоубізнесі – українському та закордонних колах. Розповідаємо, які життєві випробування надіслала їм доля. Зіркові родичі стикнулись з чималою кількістю негараздів.

У Валерія Меладзе забрали бізнес

У відомого артиста Валерія Меладзе забрали його бізнес, який він довго років будував у росії
У відомого артиста Валерія Меладзе забрали його бізнес, який він довго років будував у росії

Не так давно у мережі повідомили, що у популярного артиста Валерія Меладзе забрали його бізнес, який він будував у росії протягом багатьох років. За повідомленнями російських Телеграм-каналів, податкова служба у столиці рф закрила фірму співака, яка займалась наданням послуг виконавчого мистецтва. Так, компанія існувала протягом 20 років, але врешті виявилась зачиненою після того, як її власник Валерій Меладзе виїхав за межі росії.

Варто зазначити, що у мережі активно обговорюють той факт, що знаменитий артист після початку повномасштабної війни разом зі своєю дружиною виїхав із росії. У перший день великої війни знаменитість наважився зняти відео, в якому засудив дії російської армії. Щоправда, через критично короткий проміжок часу відео зникло зі сторінки артиста.

Розлучення Костянтина Меладзе

Відомий продюсер Костянтин Меладзе розлучився зі своєю дружиною Вірою Брежнєвою
Відомий продюсер Костянтин Меладзе розлучився зі своєю дружиною Вірою Брежнєвою

З минулого року користувачі мережі підозрювали та активно обговорювали чутки про те, що відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе розійшовся зі своєю дружиною Вірою Брежнєвою. Лише цьогоріч артистка та вже колишня обраниця знаменитості визнала, що вони з ним і дійсно розірвали шлюб.

Віра Брежнєва не стала уточнювати, чому саме вона пішла від Костянтина Меладзе, втім брат продюсера Валерій натякнув. Артист зазначив, що підозрювати, ніби причиною стали політичні розбіжності, недоречно. Співак зауважив, що його брат завжди був аполітичною людиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини