Бізнесвумен, перекладач та юристка: ким працюють всі жінки, яких колись кохав Володимир Остапчук

Відомий український шоумен офіційно був одружений двічі. Ким працювала кожна жінка, яку колись кохав знаменитість і яка професія у нинішньої зіркової обраниці артиста?

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, притягує до себе успішних жінок. Ким працюють його колишні дружини та нинішня обраниця, читайте у новому матеріалі від “Добрих новин”.

Олена Войченко

Перша дружина Володимира Остапчука працює перекладачем і вчителем іноземної мови
Перша дружина Володимира Остапчука працює перекладачем і вчителем іноземної мови

Вперше відомий український шоумен Володимир Остапчук одружився з Оленою Войченко. Зірковий шлюб проіснував 13 років, а разом колишні закохані встигли стати батьками двох спільних дітей. Після розлучення між експодружжям виникло чимало скандалів, в яких користувачі мережі ставали на бік і Войченко, й Остапчука.

Перша дружина артиста має доволі цікаву професію – вона перекладач і вчитель іноземної мови. Олена Войченко чудово володіє англійською, що використовує у своєму житті.

Христина Горняк

Українська блогерка, яка стала другою дружиною Володимира Остапчука, має декілька професій. За фахом знаменитість нотаріусиня. Протягом довгого часу зірка працювала саме у цій сфері, консультувала клієнтів і продовжувала вивчати юридичну справу. Втім, останнім часом Христина Горняк вирішила змінити своє життя.

Тепер знаменитість активно займається особистим блогом у соціальні мережі Інстаграм. Крім того, знаменитість є засновницею жіночого клубу “ORA”.

Катерина Полтавська

Нинішня обраниця Володимира Остапчука відкриває власний бізнес
Нинішня обраниця Володимира Остапчука відкриває власний бізнес

Наразі відомий український шоумен Володимир Остапчук будує стосунки з Катериною Полтавською. Шанувальники впевнені, що зіркова пара таємно оформила свої взаємини офіційно, хоча закохані цього ніяк не коментували. Хай там як, але нині Полтавська займається відкриттям власного бізнесу. Нещодавно зірка повідомила, що планує відкрити студію масажу та лазерної епіляції у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини