Огнєвіч, Осадча та дружина Монатіка мріють стати мамами: у кого буде перша дитина, а в кого – вже третя?

Відомі українські зірки встигають не лише кар'єру будувати, але і про дітей мріяти. Хто з представниць шоубізнесу хоче стати мамою сина або доньки?

Хоча багато з нас відчувають, що у часи повномасштабної війни життя зупинилось, насправді воно йде далі. Розповідаємо про відомих українських зірок, які висловили бажання стати батьками прийомної дитини або і взагалі хочуть народити малюка самостійно.

Катерина Осадча

Осадча та Горбунов розповіли про бажання стати названими батьками та взяти до себе дитину
Осадча та Горбунов розповіли про бажання стати названими батьками та взяти до себе дитину

В одному з коментарів для шанувальників зіркова пара зізналась, що вони серйозно замислились про те, аби зайнятись питанням усиновлення. Катерина Осадча зауважила, що хотіла б подарувати малюкові без батьківської любові щасливе дитинство. Втім, вже у листопаді знаменитість заявила, що наразі вони з чоловіком відкладають цю ідею до часів, коли система усиновлення в Україні стане простішою. За словами ведучої, їм із чоловіком цей процес здається складним і неправильним.

Ірина Монатік

А ось дружина відомого українського артиста Дмитра Монатіка Ірина нещодавно висловила бажання стати мамою втретє. Разом зі своїм чоловіком знаменитість вже виховує двох синів, а тепер закохані мріють про доньку. Зіркове подружжя зізналось шанувальникам, що вони працюють над втіленням свого бажання в життя.

Злата Огнєвіч

Відома українська співачка Злата Огнєвіч замислилась про те, аби стати названою мамою
Відома українська співачка Злата Огнєвіч замислилась про те, аби стати названою мамою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зізналась, що вона теж замислювалась про те, аби стати прийомною мамою. Щоправда, знаменитість зазначила – це рішення має приймати і вона, і її чоловік. За словами зірки, такий відповідальний крок не може робити тільки одна людина в парі, а ось дитина повинна зростати виключно у повній родині.

Тімур та Інна Мірошниченко

Цьогоріч зіркова пара стала батьками втретє – знаменитості прийняли у свою родину хлопчика Марселя. Втім, знаменитості вирішили не зупинятись на цьому. Нещодавно Інна Мірошниченко почала процес усиновлення четвертої дитини – тепер вона займається цим самостійно, поки її чоловік Тімур працює.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини