Ким раніше працювали Потап і Настя Каменських: у це важко повірити навіть Осадчій і Горбунову

Професії українських зірок до популярності можуть здивувати не на жарт. Так сталося з Потап і Настею Каменських, чиї професії кардинально відрізняються від нинішньої творчості.

Потап і настя Каменських сьогодні – це два артисти, яких обʼєднує дуже багато речей. Спочатку зіркове подружжя разом співали в дуеті, який вирішили поставити на паузу, потім оголосили про своє весілля, що стало справжньою несподіванкою для прихильників пари, а пізніше відправились у вільне плавання сольною карʼєрою. Зараз кожен з них самостійний артист і вони намагаються донести свій творчий посил до прихильників навіть у складних умовах для нашої країни.

Про минуле артистів відомо не так багато, але редакція сайту Добрі новини зʼясувала, ким працювали зірки до того, як почали сяяти на сцені. Багатьох ця інформація може здивувати, оскільки складно сказати, що Потап і Настя справді були дотичні до тих професій, про які ми розповімо далі.

Вчитель фізкультури

Потап раніше був вчителем фізкультури
Потап раніше був вчителем фізкультури

В 19 років Потап викладав фізичне навчання у школі, де навчалася Санта Дімопулос. В чоловіка є дві вищі освіти, одна з яких отримана після навчання в університеті культури та спорту України. Складно повірити, що артист міг цим займатися, але пізніше він досить швидко пішов творчою дорогою, що принесло йому колосальний успіх.

Балетні танці

Настя Каменських професійно займалася балетом
Настя Каменських професійно займалася балетом

Настя свою широку популярність отримала якраз завдяки участі у дуеті з Потапом, але до цього молода зірка 8 років професійно займалася балетом. Ба більше, Каменських жила кілька років жила в Італії, а перед цим на два місяці полетіла до Франції. Також зірка ідеально володіє англійською мовою, оскільки отримала вищу освіту в Українсько-американському гуманітарному інституті, а там всі предмети викладалися лише англійською мовою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини