Пішов від однієї жінки до іншої: як склалося особисте життя 48-річного Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук - один із найвідоміших і найуспішніших українських музикантів. Він є фронтменом гурту "Океан Ельзи", який вже понад 20 років є одним із найпопулярніших в Україні.

Особисте життя Вакарчука завжди привертало увагу громадськості. У 2021 році він несподівано оголосив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив у шлюбі 20 років. Причини розлучення досі невідомі.

У тому ж році Вакарчук став батьком сина. Хлопчика назвали Іваном на честь батька музиканта. Імовірно, мати Івана – продюсерка Євгена Яцута, з якою Вакарчук познайомився на роботі.

У 2022 році Вакарчук одружився з Яцутою. Церемонія одруження відбулася в Італії. Святослав Вакарчук продовжує активно займатися музикою, політикою та громадською діяльністю. Він є одним із найвпливовіших людей в Україні.

Особливості особистого життя Святослава Вакарчука

Особисте життя Святослава Вакарчука завжди було досить таємничим. Музикант рідко розповідає про свої стосунки з жінками в інтерв’ю.

Розлучення Вакарчука з Лялею Фонарьовою стало справжнім шоком для багатьох шанувальників. Пара вважалася однією з найміцніших у українському шоу-бізнесі.

Особисте життя Святослава Ваканчука: цікаві подробиці 

Однак, як стало відомо пізніше, Вакарчук вже мав іншу жінку та дитину на момент розлучення. Це призвело до численних спекуляцій про причини розставання подружжя.

Вакарчук досі не коментує своє особисте життя. Він вважає, що його особисті стосунки не є предметом громадського обговорення.

Особисте життя Святослава Вакарчука завжди було під пильним наглядом громадськості. Музикант є однією з найпопулярніших і найуспішніших персон в Україні, тому його особисте життя завжди викликає інтерес.

Розлучення Вакарчука з Лялею Фонарьовою стало однією з найгучніших новин в українському шоу-бізнесі. Однак, причин розставання подружжя досі невідомі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини