Ніхто нікого не кидав: Ахтем Сеітаблаєв розповів про спілкування із дітьми від своїх колишніх дружин

Актор, режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв - непересічна особистість, а його роль батька надає йому особливого шарму. Чоловік поділився деякими про стосунки з дітьми від колишніх.

Вже зазначено, що у Сеітаблаєва є дорослі діти від першого шлюбу – донька Назли та син Селім. Останній, на жаль, мешкає в окупованому Криму, але це не заваджає батькові гордитися його досягненнями та розкривати його таланти.

Зараз актор переживає романтичний етап свого життя, підписавши сторінку нової глави в історії кохання разом із Мар’яною Боцвинюк. Він ділиться, що познайомив свою обранку зі своєю старшою донькою Назли, що свідчить про серйозність та відповідальність у їхній парі.

Актор висловив думку, що, якщо батько має серйозні наміри і відчувається впевнено, то прийняття рішення захистити своїх дітей, навіть через невеликі кроки, є вірним і правильним.

Щодо сина Селіма, Сеітаблаєв розповідає, що, незважаючи на рідкість особистих зустрічей, він є пишною дитиною, що навчається та допомагає дідусеві. Важливою інформацією є те, що обоє дітей актора мають російські паспорти, що є обумовленим необхідністю продовжувати навчання в окупованому Криму.

Сеітаблаєв також є батьком доньки Сафії, яку він має від свого другого шлюбу з Іванною Дядюрьою. Хоча вони зараз далеко один від одного, актор вірить у покращення відносин із молодшою дочкою у майбутньому.

Я
Чи спілкується Ахтем Сеітаблаєв зі своїми дітьми від попередніх коханих 

Нова глава у житті Ахтема Сеітаблаєва – це кохання до Мар’яни Боцвинюк, молодої жінки, яка допомагала повертати додому українців. Спільні появи на публіці і поділ образів у соціальних мережах свідчать про їхнє щастя і готовність публічно ділитися своїм коханням.

Наприкінці своєї розмови в ефірі “Світське життя”, Сеітаблаєв додає, що отримання російських паспортів його дітьми є обумовленим обставинами, і він пораджує співвітчизникам в окупованому Криму розглядати це як аусвайс для забезпечення безпеки, освіти та навіть уникнення проблем з окупантами.

Ахтем Сеітаблаєв продовжує підкреслювати свою роль люблячого батька і приводити приклад гармонійних стосунків у власній сім’ї. Він стає прикладом того, як подолати труднощі і розвивати здорові стосунки з дітьми від попередніх шлюбів, а також будувати щасливу родину разом із новою коханою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини