Як зірки вирішують “квартирне” питання після розлучення: Іво Бобул все віддав колишнім, а Остапчук – забрав

Відомі українські чоловіки після розлучення зі своїми дружинами по-різному вирішили питання, кому дістанеться сімейне гніздечко. Як вчинили Іво Бобул і Володимир Остапчук?

Питання розлучення болісне для будь-кого – коли руйнуються стосунки, на побудову яких пішло чимало років і сил, завжди сумно. Після розставання колишнім закоханим потрібно вирішити чимало питань, серед яких і квартирне. Розповідаємо, кому Іво Бобул і Володимир Остапчук вирішили залишити свої або спільні квартири після розірвання шлюбу.

Іво Бобул

Відомий український музикант Іво Бобул після розлучення залишив майно своїй колишній дружині
Відомий український музикант Іво Бобул після розлучення залишив майно своїй колишній дружині

Знаменитий український співак був одружений три рази. Кожного разу, коли шлюб розпадався, пригадує артист, він просто брав свої речі та йшов. За словами Іво Бобула, він ніколи не розбирався з тим, кому має дістатись квартира і в кого на нерухомість більше прав. Розповідав чоловік і про розлучення з останньою дружиною – Лілією Сандулесою.

За спогадами Іво Бобула, їй він залишив квартиру у центрі Києва. Раніше житло належало йому, а відповідно і за документами – записано було на нього. Втім, знаменитість не став розбиратись у тому, кому дістанеться квартира.

Володимир Остапчук

Відомий український шоумен почав робити ремонт із новою дружиною у будинку його колишньої
Відомий український шоумен почав робити ремонт із новою дружиною у будинку його колишньої

А ось відомий український шоумен вчинив дещо по-іншому. Після розлучення зі своєю другою дружиною знаменитість, як і його колишня Христина Горняк, вирішили не розповідати про причини, які привели до фіналу стосунків. Проте, жінка не змогла мовчати, коли дізналась, що Остапчук почав робити ремонт в їхньому спільному будинку без її згоди.

На своїй Інстаграм-сторінці чоловік активно демонстрував процес, як він і його нова обраниця обговорюють питання ремонту в будинку, який Остапчук придбав у шлюбі з Горняк. Знаменитість зазначила, що вона згоди на це не давала, а тому чекає на повідомлення від колишнього чоловіка з пропозиціями щодо розподілу спільного майна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини