Полтавська була вагітна, а Мурат Налчаджиоглу розлучився: романтичні пригоди українських зірок 2023 року

Фанати завжди намагаються знайти те, чого їм так хочеться, там, де цього насправді немає. Пригадуємо найдивніші чутки про відомих українських зірок.

Шанувальники завжди уважно стежать за особистим життям своїх кумирів. Іноді здається, ніби подробиці з романтичного фронту цікавлять публіку набагато більше, ніж творчість і професійна діяльність тих чи інших представників шоубізнесу. Хай там як, але часто чутки поширюються з неабиякою швидкістю. Пригадуємо найгучніші за 2023 рік.

Налчаджиоглу розлучається

Екс Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відмовляється коментувати чутки про своє особисте життя
Екс Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відмовляється коментувати чутки про своє особисте життя

Особисте життя колишнього чоловіка співачки Ані Лорак цікавить фанатів навіть через багато років після їхнього розлучення. Популярний бізнесмен і блогер цьогоріч одружився з Лілією Реус, але вже через 4 місяці після їхнього весілля мережею почали ширитись чутки, ніби новоспечене подружжя розійшлось. Нині вони живуть окремо і зовсім не згадують одне про одного. Втім, коментувати особисте життя і Мурат Налчаджиоглу, і Лілія Реус відмовляються.

Дружина Остапчука вагітна

Катерина Полтавська завжди з гумором реагує не нетактовні запитання шанувальників
Катерина Полтавська завжди з гумором реагує не нетактовні запитання шанувальників

А ось відома українська блогерка та дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, на відміну від Налчаджиоглу, по-іншому реагує на чутки та запитання від фанатів. Знаменитість ніколи не приховує правди – натомість вона делікатно обходить і не відповідає на нетактовні запитання. Так, наприклад, одного разу зірка поскаржилась на непростий ранок, мовляв, їй завжди важко прокидатись. А шанувальники знаменитості одразу побачили в цьому тонкий натяк на вагітність.

У відповідь на запитання про те, чи чекає Катерина Полтавська на появу дитини, вона коротко, але з гумором зазначила – в Остапчука найближчим часом “поповнення” не очікується.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини