Віталій Козловський вирішив згадати минуле: як співак виглядав на початку своєї кар’єри 20 років тому

Український відомий співак Віталій Козловський зворушив мережу та своїх прихильників архівними знімками. Чоловік згадав, як тільки починав свою кар'єру співака.

Український співак Віталій Козловський здивував своїх шанувальників захопливими архівними фотографіями, згадавши початок своєї захопливої музичної кар’єри, яка почалася рівно 20 років тому. Артист поділився світлинами з музичних подій початку 2000-х років, в яких можна впізнати вже відомого співака з довгим волоссям та посмішкою на обличчі.

Віталій Козловський поділився спогадами про те, що його музичний шлях розпочався рівно 20 років тому, і саме музика відігравала основну роль у його житті.

На опублікованих фотографіях відображено артиста у його більш молодших роках, коли він тільки розпочинав завойовувати музичні вершини шоу-бізнесу. На одній із світлин можна помітити і зірку Наталію Могилевську, з якою Віталій познайомився на зйомках популярного вокального шоу “Шанс”.

Але, окрім приємних спогадів, артист не оминув сучасні реалії та наголосив, що йому довелося відмовитися від улюбленої творчої діяльності і встати на захист України.

Артист заявив, що у теперішній час він виконує завдання, які йому не подобаються, і відзначив, що такий розвиток подій був неочікуваним. Він висловив переконання, що ця ситуація вплинула не лише на його особисте життя, а й на життя всіх нас. Тепер його дії не пов’язані із творчістю, а складаються з терпіння, боротьби і допомоги. Водночас артист подякував долі за всіх і за все і висловив віру в краще майбутнє.

Не залишаючи осторонь сучасні події, Віталій висловив своє співчуття тим, хто постраждав від чергового масованого обстрілу українських міст.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини