Попри все продовжуємо жити. Зірки, які наважилися на вагітність у 2024 році: Ребрик, Джамала, дружина Усика

Український шоу-бізнес продовжує приносити радість та віру в майбутнє, навіть у важкі часи. Дивовижні жінки, що вже виховують дітей, не зупиняються на досягнутому й обирають радість материнства ще.

Лілія Ребрик: третя дитина після 40 років

Лілія Ребрик, вже виховуючи двох чудових доньок, збагатить свою родину ще одною принцесою. У листопаді 2023 року вона відзначила гендерну вечірку, оголошуючи про своє третє материнство. Неодмінно, її донечка приноситиме ще більше світла та тепла в дім знаменитої акторки та телеведучої.

Відома українська актриса Лілія Ребрик розповіла, як дізналась про свою вагітність у 42 роки
Відома українська актриса Лілія Ребрик розповіла, як дізналась про свою вагітність у 42 роки

Джамала: не зупиняться на досягнутому

Співачка Джамала, разом із чоловіком Бекіром Сулеймановим, готуються втретє стати батьками. Їх вже двоє чудових синів будуть раді вітати нового братика або сестричку. Повідомлення про вагітність викликало велику радість серед шанувальників та близьких.

Світлана Тарабарова: велика та міцна родина

Українська співачка і композиторка Світлана Тарабарова з чоловіком Олексієм Бондарем вже наростили дивовижну родину, але вони вирішили, що серце їхнього дому ще не повне. 19 квітня 2023 року вони привітали ще одну доньку, даруючи їй ім’я Поліна та обіцянку миру та щастя у цих нелегких часах.

Світлана Тарабарова показала, як їй бути багатодітною мамою
Хто з українських зірок стане багатодітною мамою: Ребрик, Усик, Джамала 

Катерина Усик: треба продовжувати рід

Життя боксера Олександра Усика та його дружини Катерини заповнюється радісними моментами. Останній з них – очікування четвертої дитини. Зіркова пара, незважаючи на важкість ситуації в країні, насолоджується перспективою нового життя та вибором надії.

У важкий період, коли країна переживає складні випробування, новини про радісні події у житті зірок стають особливо важливими і символічними. Вони надають нам нагадування про те, що життя продовжується навіть у найтяжчі часи і є прекрасним виявом надії на краще майбутнє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини