Віталій Козловський одружився: хто наречена і що відомо про обраницю зіркового нареченого. Cекрети співака

Віталій Козловський ошелешив всіх несподіваним зізнанням. Виявляється співак таємно одружився. Хто став його обраницею, як виглядає заповітна обручка — дізнайтеся у матеріалі.

Співак Віталій Козловський оголосив про своє одруження в ефірі популярної телепрограми “Сніданок з 1+1”.

Віталій Козловський повідомив, що одружився

На фоні своєї служби у ЗСУ, знаменитий виконавець вирішив поділитися особистим щастям і показав обручку. Також він поділився щасливим кадром з прихильниками і в Інстаграмі.

Віталій Козловський повідомив, що одружився

У коментарях зіркового чоловіка із захопленням вітають колеги “по цеху” і просто прихильники. Шанувальники пишуть:

  • “Обіймаю. Будь самий коханий і самий закоханий. Наша дууушааа. Бережи любов”
  • “Вітаю!!! Бажаю Вам всього найкращого”
  • “Вау!!!!!! Оце новина!!!!!!”
  • “Вітаємо, хай Бог береже вас”

Що відомо про дружину співака?

Хоча Віталій Козловський зберігає багато деталей свого приватного життя в таємниці, деякі факти про його романи вже давно стали відомі. Тривалий час артистові приписували стосунки з блогеркою екс-учасницею шоу “Холостяк-5”, Раміною Эсхакзай. Іноді у мережі спливали скандальні подробиці стосунків пари, але згодом сам артист зізнався, що це були відносини несправжні. За його словами, він та журналістка грали на публіку. На думку популярного чоловіка, це було потрібно більше саме його “обраниці”.

Згодом Віталій розповів, що у його житті є особлива жінка, з якою у нього є міцний зв’язок. І це його концертна директорка Юлія. Вона тривалий час була просто шанувальницею, а одного разу так добре впоралася з робою адміністраторки, що Козловський замислився над співпрацею. Чи стала саме вона його дружиною — не відомо. Знаменитий чоловік не розкриває особистість обраниці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини