Зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал поділилась рідкісним фото коханого: не дарма приховувала такого красеня

Відома акторка Анна Кошмал, успіх для якої принесла роль Жені у серіалі "Свати", вже не перший рік не показує свого чоловіка в соціальних мережах.

Багато акторів та співаків не афішують своє особисте життя. Серед таких людей і Анна Кошмал. Дівчина вийшла заміж зимою 2018 року, перед весіллям пара зустрічалася 4 роки. В червні 2019 року син подружжя, Михайло, відсвяткував один рік.

Сенсаційно рідкісне фото чоловіка Анна опублікувала на своїй сторінці інстаграм, коли відповідала на питання підписників. Багато питань були саме про чоловіка Кошмал, адже,  пара не світиться в новинах разом та в у соціальних мережах також. Натомість, власна активність на сторінці Instagram в акторки присутня. Фото з сином, підтримка Збройних Сил України, або звичайні фото з зйомок фільмів – усе це є на сторінці чарівної Анни Кошмал. В своїй крайній публікації дівчина похвалилася і подякувала за черговий збір коштів.

Акторка сфотографувала свого чоловіка зі спини, як він несе маленького Михайла на шиї. Швидше за все, це була звичайна сімейна прогулянка, але обличчя обранця так ніхто і не побачив.

Коли ж ми побачимо його обличчя?
Коли ж ми побачимо його обличчя?

“Все з ним добре, не переживайте”, – відповіла Анна з радісним смайликом.

Відомо, що Кошмал досить популярна і має щільний графік, хоч це і не завадило їй побудувати щасливу сім’ю. В 2021 році вона знімалася в серіалі “Три кольори кохання”, в якому взяла головну роль. Її героїня Елеонора виходить заміж за розрахунком і коли зустрічає чоловіка, до якого в неї з’являються почуття, то руйнує життя свого законного чоловіка, а згодом і свою також.

Сподіваємось, відлуння цієї ролі не програється в житті талановитої акторки і ми побачимо знімки щасливої родини Кошмал у повному складі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини