Схожі на Барбі: Таюне, мама Дана Балана та інші знаменитості захопили модельними параметрами як у ляльки

Мода на ляльок Барбі, здається, не закінчиться ніколи, але якщо раніше за ляльками бігали маленькі принцеси, то зараз схожими на культових Барбі хочуть бути схожими українські зірки.

Наші зірки не перестають дивувати, цього разу нас вразили своєю фігурою відразу декілька красунь: Таюне, Людмила Балан, Аніта Луценко та Настя Каменських.

Як вони виглядають

Таюне, вона ж Таїсія Святко, може втерти носа всім суперницям в свої 48 років. У соціальній мережі Instagram жінка не раз публікувала фото у вбранні, що підкреслює її фігуру. На одному з останніх знімків вона позує в білій водолазці в шортах в клітинку з рукавами. Дивний вибір, але досить вдалий для її типу фігури.

Людмила Балан в свої 64 роки виглядає розкішно. Білявка володіє стрункою фігурою, навіть в деяких молодших дівчат справи йдуть не так добре, як у неї. Людмила активно веде сторінки у соціальних мережах та публікує фото не тільки з відпочинку, а й з особистого життя.

Аніта Луценко завжди була прикладом і досі є головним мотиватором країни. Постійні заняттям спортом, здорове харчування – запорука ідеальної фігури фітнес-тренера. Окрім спорту, Аніта рекомедує заняття йогою та духовні практики, які розкриють ваші чакри та спрямують внутрішню енергію на спорт. В соціальній мережі Луценко позує в спортивному костюмі з леопардовим принтом, демоструючи всі переваги своєї стрункої фігури.

Настя Каменських також не відстає. Співачка любить спорт і відвідує спорт зал разом з тренером, який показує їй, що робити. Настя дає власні рекомендації щодо схуднення і харчування, базуючись на своєму досвіді. Одна з таких – не їсти мучного, солоного і жирного. Вона виховала в собі дисципліну і постійно мотивує себе на нові звершення. Хоч, в інстаграмі небагато фото, де видно її фігуру, але стильний одяг підкреслює її форми на ура.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини