47-річна Анджеліна Джолі без макіяжу, в джинсах і гольфі відвідала коледж старшої доньки: Голлівуд вже не той

Славнозвісна голлівудська акторка Анджеліна Джолі в нетиповому для зірки вбранні навідалася в головний афроамериканський коледж США, де навчається її донька Захара.

Влітку 17-річна всиновлена Бредом Піттом та Анджеліною Джолі дівчина Захара вступила до приватного коледжу.

Захара – не єдина, кого всиновило зіркове подружжя. У великій родині всього шестеро дітей, серед них троє всиновлених: хлопчики Меддокс Шива та Пакс Тьєн і дівчинка Захара Марлі. Рідними дітьми Бреда і Анджеліни є двоє дівчат – Шайло та Вів’єн, а також хлопчик Нокс.

Діти Анджеліни Джолі та Бреда Пітта
Діти Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Мама шести дітей проводить з ними час однаково, не розділяючи на рідних та прийомних, що служить прикладом для багатьох родин з прийомними дітьми.

Коли Джолі з’явилася на території коледжу, вся увага була прикута до неї. Акторка з радістю фотографувалася з друзями та вчителями своєї доньки. Також Захара разом із мамою зробили фото з передвиборчим плакатом кандидатки на посаду губернатора Джорджії.

Для візиту Джолі одягнула чорний лонгслів, такі ж звичайні джинси та пальто, яке зав’язала на вузол навколо талії. Доповнила образ прозорими окулярами.

Нагадаємо, що Джолі активно займається волонтерською діяльністю. Фонд Джолі-Пітт, що спрямований на захист природних ресурсів і збереження дикої природи, зробив пожертвування у вигляді одного мільйона доларів для благодійної організації, яка займається допомогою у 60-ти країнах світу. Життя в цих країнах під загрозою катастроф або бореться з наслідками військової аргесії.

Станом на сьогодні, Анджеліна Джолі є послом доброї волі в УВКБ ООН. Також акторка навідувалась в Україну після початку повномасштабної війни росії проти України.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини