Особисте життя відомої “мами Сердючки” Інни Білоконь: як зараз виглядають чоловік і донька акторки?

Зіркова пара мами та доньки, які завжди першими асоціюються з українським шоубізнесом, Вєрка Сердючка та її мама мають свої сім'ї. Хоч вони й не разом у реальному житті, але все одно щасливі. А Інна Білокінь навіть показала, як виглядає її чоловік та донька.

Зіркова сім’я українського шоубізнесу співачка Вєрки Сердючки та її сценічна мама Інна Адольфівна й досі запалюють українську сцену. Та, попри сподівання фанатів, Андрій Данилко, що ховається за образом відомої знаменитості, та Інна Білоконь, що грає його маму, не побудували кохання у реальному житті. Вони зосередилися лише на міцній дружбі та вигідній співпраці.

Також Мережею часто ширилися чутки про те, що в Андрія Данилка проблеми на любовному фронті через нерозділене кохання до Білоконь, та водночас думки про те, що зіркова пара приховувала довгий роман, про що свідчить не одна спільна світлина з поцілунком Андрія та Інни.

Поцілунок Інни Білоконь та Андрія Данилка
Поцілунок Інни Білоконь та Андрія Данилка

Колеги знають одне одного вже близько 30 років. Перша їхня зустріч відбулася на заняттях із самодіяльності в кінці 80-х. У ті часи Андрію було лише 16, Інні вже 21 рік. Їхня міцна та щира дружба почалася майже відразу. Саме Інна підтримувала майбутню легенду під час виникнення «театру пародій Андрія Данилка» та навіть грала в його постановках.

Як виглядає родина Інни Білоконь?

Кохання свого життя акторка зустріла десь й тоді, коли познайомилася з Данилком – близько 30 років тому. 53-річна сценічна мама легендарної співачки одружена зі своїм ровесником Олегом. У подружжя спільний бізнес — вони займаються розведенням породистих собак.

У шлюбі в пари на світ з’явилася лише одна дитина — донька Яна. Дівчина закінчила Полтавський комерційний технікум у 2015 році, а здобувати знання вона продовжує за кордоном — у Польщі.

Наразі Яні 23 роки, і вона вже встигла народити батькам онучку, яку вони просто обожнюють. Також справжня донька Інни Білоконь не приховує свого життя та веде відкритий акаунт у соціальних мережах.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини