Ексучасниці Spice Girls возз’єдналися на вечірці Джері Голлівелл: рідкісні кадри з появою вже немолодої трійки

Свій день народження у маєтку в Оксфордширі відсвяткувала вже 50-річна Джері Голлівелл. На святкування було запрошено багато знаменитостей, серед них і ексучасниці гурту Spice Girls.

Зірки загальновідомого гурту Spice Girls завітали до Джері Голлівелл на день народження. Колезі зіркових красунь, яка отримала прізвисько Імбирна Спеція, виповнилось 50 років.

Зараз Вікторія Бекхем займається дизайнерською діяльністю, а її колишні колеги: Мел Сі – мама чотирьох дітей, Емма Бантон – акторка та телеведуча, Джері Голлівелл – дизайнер-початківець.

Вікторія Бекхем, Мел Сі, Емма Бантон та Джері Голлівелл були учасницями гурту Spice Girls, який розпався у 2008 році з особистих причин дівчат. В 2012 році гурт на день воз’єднався та виступив на церемонії закритя літніх Олімпійських ігор в Лондоні, але без Вікторії Бекхем. Вона повідомила, що має багато справ, тому не хоче повертатися до старого проєкту.

Гурт Spice Girls в повному складі
Гурт Spice Girls в повному складі

В 2018 році пішли чутки про повернення діяльності гурту і, наче, спільну роботу над новим альбомом, але Вікторія Бекхем спростувала це повідолення про воз’єднання.

Своє 50-річчя Джері святкувала ще в серпні, однак гучне святкування відклала через несподівану смерть королеви Єлизавети II. Вечірка проводилась у власному маєтку Голлівелл в Оксфордширі. На іменини завітало близько 150 знаменитостей, а не тільки дівчата з ексгурту. Серед них Пенні Ланкастер, Поппі Делевінь, Майлін Класс, Кріс Еванс та інші.

Вечірка пройшла з великим розмахом, усі гості залишилися задоволені, ділились фотографіями у соціальних мережах та палко вітали зіркову іменинницю з днем народження.

Вікторія Бекхем орублікувала фотографії з дня народження на своїй сторінці у соціальній мережі. На одному з фото вона мило обіймає Емму Бантон за плечі.

“Люблю вас”, – підписала фото Вікторія.

Девід Бекхем виклав відео, де дівчата танцювали під власні хіти та голосно наспівували рідні мотиви.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини