48-річна Наталія Єгорова знялась в повний ріст в широких модних джинсах та светрі з глибоким вирізом

Після розлучення життя Наталії Єгорової заграло новими фарбами. 48-річна екс-колишня мера Києва постала в модному та елегантному вбранні перед камерами.

Наталія Єгорова(Кличко) співачка, модель та колишня дружина Віталія Кличка. Зараз вона проживає в Німеччині, опублікувала фото в своїй соціальній мережі, де вона позує у дзеркалі. На ній були штани вільного крою та кофтина з глибоким декольте.

“Образ дня”, саме так підписала фото блогерка.

Фото з соціальних мереж
Фото з соціальних мереж

Нагадаємо, що пара розповіла про своє розлучення 15 серпня 2022 року. Першим це зробив Віталій на своїй сторінці в соціальній мережі. Вітай розповів, що в них просто інші інтереси та життя. Це не дивно, бо Віталій політичний діяч, а Наталія будує кар’єру співачки в Німеччині. Не дивлячись на розлучення, обоє розповіли, що вони залишились в теплих сімейних стосунках.

Вочевидь, Наталія не дуже застучена цією подією, бо частенько позує для різних фотосесій, а нещодавно розповіла, чи зашилить вона прізвище відомого боксера собі.

Вона опублікувала фото, під яким написала свою думку щодо ідеї залишити прізвище:

“Наступні декілька днів ви зможете спостерігати за тим, як моє прізвище у всіх соціальних мережах з Кличко змінить на Єгорову. Лише одиниці знали мене як Наталію Єгорову, для інших я назавжди була, і буду Кличко. Так як я починаю свій новий шлях у житті, то потрібно розлучитися зі всім старим. Одна з таких речей прізвище. Я залишаюсь для вас такою ж, як була, з такими ж ідеями, цінностями та цілями на життя, але потрібно рухатись далі і починати з дрібниць”, – пише співачка.

У шлюбі в Віталія з Наталією троє дітей: старший син Єгор-Деніел, донька Єлизавета Вікторія та наймешний син Максим. Всі троє навчатаються за кордоном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини