Як виглядають мами ведучих з 1+1: такими будуть в старості Лідія Таран, Марічка Падалко, Алла Мазур та інші

Найкращий спосіб дізнатись, якими будуть люди в майбутньому - достатньо подивитись на батьків. На одного з своїх батьків ви точно будете схожі. Зіркові ведучі показали фотографії своїх рідних.

Лідія Таран – відома телеведуча, володарка премій “Телетріумф” та “Телезірка”. Народилась вона 19 вересня 1977 року в сім’ї журналістів. Мати – Марія Гаврилівна нещодавно святкувала 71 рік свого життя. Як говорить донька, мама активна, пече пироги, ходить на мітинги, порається на городі, бо крім неї, на думку самої Марії Гаврилівни, ніхто цього не зробить.

Марічка Падалко – ведуча ТСН на каналі 1+1. Народилася 26 лютого 1976 року в Києві. Тато – перекладач з англійської мови, а мама – викладачка іноземних мов. Як зізнається Марічка, її все життя готували до вступу на англійську філологію, але стала телеведучою. Марічка поділилася фото з своїми батьками, де дуже помітно, шо вона – татова донечка.

Алла Мазур – також ведуа ТСН. Народилася 16 вересня 1965 року в Зинькові, Хмельницька область. Тато Алли був стоматологом, мама – медичною сестрою, а сама дівчина закінчила Київський університет журналістики та школу з золотою медаллю. Мама ведучої – Марія Мазур – пішла з життя минулого року, але Алла завжди згадує про неї з теплом у серці та щирими словами вдячності.

Алла Мазур з батьками та сином
Алла Мазур з батьками

Катерина Осадча – ведуча шоу “Світське життя”, дружина Юрія Горбунова. Народилася 12 вересня 1983 року в Києві. Мама, Анна Павлівна, – бібліотекарка та домогосподиня, а тато – Олександр, генеральний директор “Київприбор”. Сім’я Катерини дуже дружня, як говорить сама телеведуча, але Осадча рідко показує фото своїх батьків. Ми знаємо, що всі сімейні застілля проводяться за участі всієї великої родини телеведучої.

Катерина Осадча з батьками
Катерина Осадча з батьками

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини