Вагітна Дорофєєва їсть за двох і ніжно цілує тата Кацуріна: “Літр супу”

У шанувальників з кожним днем виникає усе більше підозр стосовного того, чи їхня улюблена співачка Надя Дорофєєва - вагітна. Невже Міша Кацурін знову буде батьком?

Нещодавно відома співачка Надя Дорофєєва опублікувала допис на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, який підписала коротко та лаконічно “Моменти”. У цьому пості зібрані світлини з різних моментів життя зірки, де є і квіти, подаровані коханим, і зустрічі з друзями, і процеси запису нових пісень. Прикрашає цю підбірку фото з новим обранцем української виконавиці, де вона цілує свого партнера Михайла Кацуріна.

Також фанати помітили на знімку величезну порцію супу, яку замовила співачка Надя Дорофєєва. Миттєво розлетілися різні пояснення, де більшість шанувальників зазначає, що вона тепер їсть за двох.

Що говорить сама Надя Дорофєєва?

Зазначимо, що сама виконавиця відповідає на це питання не ствердно. Після значної кількості коментарів та запитань під дописами та сторіз, де співачка приховує свою фігуру під великим одягом, Надя Дорофєєва провела рубрику питання-відповідь у сторіз на своїй інстаграм-сторінці, де на питання про її вагітність вона відповіла доволі коротким “ні”.

Скріншот зі сторіз співачки, де вона відповідає на питання про свою вагітність
Скріншот зі сторіз співачки, де вона відповідає на питання про свою вагітність

Також виконавиця відверто зізналася, що вона не чайлдфрі (ті, хто не планують мати дітей). Отже, поповнення у новоспеченій сім’ї має бути. Проте, коли ще не відомо.

Про дітей Кацуріна

Нагадаємо, що у відомого ресторатора Михайла Кацуріна вже є двоє дітей від першого шлюбу. Донька Олександра, якій шість років, та син Іван, якому один рік. Власник мережі ресторанів і надалі активно спілкується та бере участь у їхньому вихованні.

А новий обранець колишньої дружини Кацуріна Даші також проводить час з дітьми коханої від попереднього шлюбу. Нещодавно донька Кацуріних поставила мамі на заставку телефона нове фото, де Володимир Дантес тримає на руках молодшого сина обраниці.

Нова заставка тедефону Даші Кацуріної
Нова заставка тедефону Даші Кацуріної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини