Відомий актор Тарас Цимбалюк заінтригував Мережу романтичним фото з коханою: хто ця таємнича незнайомка?

Відомий український актор Тарас Цимбалюк опублікував нову фотографію в соціальних мережах. На ній він тримається за руки з коханою. Одразу постає питання: хто ця таємнича незнайомка?

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відомий актор Тарас Цимбалюк опублікував допис із серією рутинних фотографій з підписом “Моменти”, яка швидко привернула увагу шанувальників митця. Серед фото, де він грає у приставку, п’є різні напої та набиває тату доволі еротичного характеру є чорно-біла світлина, на якій він ніжно тримається за руки з дівчиною. Проте, її обличчя не видно.

Фанати одразу підхопили цей допис своєю бурхливою реакцією на опубліковане. Здогадки про те, хто тримає Тараса Цимбалюка на “прихованій” серед інших світлині посипалися рікою. Проте, деякі коментарі з-під допису з часом зникли. Припускаємо, що відомий актор видалив їх, щоб шанувальники не обговорювали дівчину на фотографії.

Хто вона — таємнича незнайомка?

Шанувальники Тараса почали підозрювати, що це може бути його колишня дружина Тіна Антоненко.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко
Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

Нагадаємо, що в червні цього року український актор повідомив своїй авдиторії про розлучення з коханою Антоненко. Пара стала подружжям у липні 2021 року на мальовничій місцевості Карпат. Однак, у закоханих склалося усе не дуже добре, і їхній шлюб не витримав. Хоч Тарас та Тіна ще офіційно не розлучені, та п’ять місяців життя окремо дають про себе знати.

Хто така Тіна Антоненко?

Тіна працює візажисткою та фотографинею. А познайомились вони з Тарасом під час зйомок кліпу “Вічність” відомого співака Монатіка, де дівчина була художницею з нанесення гриму.

Опісля у Тіни та Тараса почалися романтичні стосунки, які тривали 3 роки на момент, коли Цимбалюк освідчився коханій під час ефіру шоу “Танці з зірками”, де кіноактор брав участь.

Попри оголошення розлучення, що було зроблено у червні, Тарас Цимбалюк зізнався у серпні, що досі має почуття до колишньої дружини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини