Андре Тан вперше після розлучення заінтригував фото з ймовірною обраницею: як виглядає дівчина

В 2021 році відомий дизайнер розлучився з Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу. Хто став новою обранницею серця українського модника цього року?

В травні 2021 року відомий український дизайнер Андре Тан оголосив про розлучення зі своєю дружиною Аліною Харечко, з якою вони були у шлюбі цілих дев’ять років. Про це стало відомо під час участі модельєра у шоу “Світське життя”.

Причиною стало те, що Аліна випустила власну колекцію одягу, а Андре, як людина з більшим досвідом, хотів дати поради, як зробити краще. Та ексдружина дуже бурхливо реагувала на зауваження і казала, що всі свої помилки хоче усвідомлювати сама, тому вони мають право на життя. Через це пара розійшлась.

У шлюбі Аліна народила Тану доньку Софію. Зараз вони підтримують дружні стосунки.

“Ми почали як друзі, закінчили теж як друзі”, – сказав дизайнер.

Нещодавно, у своїй соціальній мережі, Андре виставив загадкове фото з своєю новою коханою. На знімку дві руки, одна його, а інша належить загадковій незнайомці.

Окрім фото, прихильників зпантеличив підпис, який красувався під фото. Тан поділився роздумами про стосунки, в яких не завжди настає хепі енд.

“Стосунки – це постійна робота, що триває все життя. Це повинно увійти в звичку, як чистити зуби вранці, або вигуляти песика”, – пише Андре Тан.

Прихильники зразу вирішили, що на фото його нова кохана, про яку він не хоче поки розповідати, а також підтримали його слова своїми історіями та приємними коментарями:

“Добре, коли у відносинах так вважають обидва. Не тільки вважають, а ще й роблять”
“Кохання – це хімія, а відносини – це велика праця обох закоханих, але заради кохання не потрібно приносити в жертву свої амбіції”, – кажуть підписники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини