“Це вийшло випадково”: Цибульська розповіла, як її чоловік тричі намагався зробити їй пропозицію руки та серця

Співачка Оля Цибульська розповіла, як випадково побачила зворушливу пропозицію руки та серця та згадала, як це зробив її чоловік. Але погодилася вийти заміж артистка далеко не одразу.

Відома українська артистка Оля Цибульська у своїх соціальних мережах поділилася тим, як випадково побачила пропозицію руки та серця гостей ресторану, де перебувала сама. Також вона поринула у спогади та розповіла як її чоловік зробив пропозицію руки та серця. А погодилася вона далеко не одразу.

Момент створення нової сім’ї настільки зворушив Ольгу Цибульську, що вона не змогла не поділитися своїми емоціями. Тому вона опублікувала у своєму телеграм-каналі відео з власними думками та емоціями й показала уривок з пропозиції руки та серця, яку застала випадково.

Це все відбулося у Луцьку, де виконавиця мала виступити на доброчинному концерті. Коли вони з командою відвідали ресторан, щоб перепочити та підкріпитися, то стали свідками чудового моменту.

“Помітно було, що дівчина здогадувалась про цю пропозицію, хоч на її очах була пов’язка. Проте, вона очікувала на цей момент. І в мене виникло питання, а якою є найкраща пропозиція на вашу думку. Якою ви бачите свою пропозицію руки та серця чи як це вже відбувалося? Мені от коханий тричі робив пропозицію”, – прокоментувала співачка.

Як стає помітно, Оля Цибульська поступово відкриває завісу свого особистого життя. Раніше зіркова співачка показала свого чоловіка, а тепер розповіла таку доволі інтимну подробицю.

Реакція шанувальників

У коментарях під цим дописом, де українська співачка поділилася своїми емоціями від неочікуваної пропозиції, шанувальники почали масово ділитися тим, як зробили пропозицію руки та серця їм. Першою поділилася мама Олі Наталія Цибульська.

Вона відповіла, що для неї це має бути щось інтимне, щось своє, як і було в батьків відомої співачки.

Інші фанати теж розповіли власні цікаві історії про пропозицію вийти заміж: чийсь чоловік це зробив у костюмі Снігуроньки, а в іншої шанувальниці замість мальовничої церемонії у Карпатах усе відбулось на кухні на 25-річчя.

Коментарі шанувальників під дописом з неочікуваною пропозицією
Коментарі шанувальників Цибульської під дописом з неочікуваною пропозицією

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини