Пасує, але не всім: Тіна Кароль, Олена Кравець, Оля Цибульська та інші зірки з короткою стрижкою піксі

Дуже важливо вміти підібрати правильну зачіску, яка не лише прикрасить усі ваші принади, а й не виглядатиме некрасиво. Проте, навіть зірки допускаються помилок у цьому виборі.

Трендові зачіски щороку все більше вражають поціновувачів краси та моди. Щоразу модними стають красиві та більш універсальні стилі та варіації. Проте, і вони не можуть личити всім. І зірки українського шоубізнесу переконалися у цьому на власному досвіді.

Трендова зачіска піксі має чудовий вигляд. Особливо, коли настає неможлива спека, а вам хочеться позбутися довгого волосся та все одно виглядати неймовірно.

Олена Кравець

Олена Кравець зі стрижкою піксі
Олена Кравець зі стрижкою піксі

Зірка гумористичного шоу не боїться експериментувати зі своїм стилем. Її зачіска піксі з чубчиком набік одразу притягує увагу.

Тіна Кароль

Тіна Кароль зі стрижкою піксі
Тіна Кароль зі стрижкою піксі

Відома співачка теж не побоялася поекспериментувати зі своїм іміджем та попросила перукаря зробити їй стрижку піксі. Виконавиця зробила додатковий об’єм завдяки укладці у вигляді легкої недбалості.

Оля Цибульська

Оля Цибульська зі стрижкою піксі
Оля Цибульська зі стрижкою піксі

Співачка обожнює постійно змінювати свій образ та робить це доволі радикально. Якщо ви вчора бачили Цибульську з довгим обережно вкладеним волоссям, то сьогодні ви не впізнаєте її з новою стрижкою піксі.

Аніта Луценко

Аніта Луценко зі стрижкою піксі
Аніта Луценко зі стрижкою піксі

Вона відома своїм тренерством у шоу “Зважені та щасливі” і любов’ю до чогось нового та незвичного. Протягом останнього часу відома тренерка встигла змінити не одну зачіску, серед яких була і стрижка піксі.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько зі стрижкою піксі
Анастасія Приходько зі стрижкою піксі

Вона переробила цю зачіску під себе: жіночності цій варіації піксі надає певна довжина спереду та з боків, а коротко підстрижена частина позаду оновлює класичний вибір зачіски.

Як зазначають перукарі по всьому світові, стиль на короткі зачіски відносно новий. При цьому особливу увагу завоювала стрижка піксі, яка дивує поєднанням витонченості, стриманості та легкої грайливості. Тому вона шалено почала подобатися поціновувачкам моди в різних куточках світу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини