Невже вони разом: відома ведуча Яніна Соколова засвітилася в обіймах Хливнюка після розлучення з чоловіком

Відома українська ведуча засвітилася в обіймах лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка після розлучення з чоловіком. Як вона підписала світлину та що відбувається між ними.

Українська ведуча Яніна Соколова, яка відома своєю журналістською роботою, уперше розповіла, що розлучилася зі своїм колишнім чоловіком. Ним був банкір Володимир Литвин.

Довгий проміжок часу вона приховувала це від своїх шанувальників. Але все ж таки Яніна вирішила зізнатися про своє розлучення, коли в неї запитали про риси, які найбільше подобаються ведучій у чоловіках.

На власному YouTube-каналі знаменитість поділилася, що до таких якостей належить чесність, сміливість, порядність та коли слова відповідають діям. Окремо Яніна Соколова виділила надійність: для неї вона ключова в стосунках з партнером.

Про розлучення ведуча повідомила прямолінійно, коли неї спитали, як ставиться її обранець (тепер уже колишній) до того, що їй подобаються інші чоловіки.

“Я розлучена зі своїм чоловіком. Тому вважаю, що він здогадується про те, що мені можуть подобатися інші чоловіки”, – поділилася Яніна.

Проте, вона також зізнається, що сподівається на те, що їм з колишнім обранцем вдасться зберегти теплі та дружні стосунки, хоча б заради дітей.

Нагадаємо, що Яніна Соколова з 2010 року була разом з Володимиром Литвином. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей — Микола та Мирон.

Соколова в обіймах Хливнюка

У сторіз на своїй інстаграм-сторінці відома ведуча опублікувала світлину, де вона сидить з лідером гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком, який після 24 лютого служить у ЗСУ, у кафе та обіймається.

Підписала публікацію Яніна Соколова так:

“Люблю коли ти вмикаєш свєт і говориш прівєт”.

Сторіз на сторінці Соколової
Сторіз на сторінці Соколової

Що на реакцію шанувальників відповіла Яніна?

Українська ведуча Яніна Соколова розповіла, що між нею та Андрієм Хливнюком немає роману, а фото було зроблене після інтерв’ю. Свічки, які створюють романтичну атмосферу на світлині, втратили свою романтичну нотку, коли власники кафе запалили їх, бо відімкнули світло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини