Без фірмового каре Марічку Падалко мало хто бачив: найкращі образи ведучої ікони стилю

Марічка Падалко знає, що таке стиль та вміє гарно поставити себе не тільки в прямому ефрі, а й реальному житті. Ми підібрали найкращі її образи за весь час.

Марічка Падалко – телеведуча ТСН на каналі 1+1. Заміжня за українським депутатом та журналістом Єгором Соболевим.

Перші гроші, які заробила Марічка, були 30 доларів за переклад інструкції з англійської мови, а потім молода дівчина почала заробляти значно більше.

Образи Марічки на телеканалі та в реальному житті не кардинально відрізняються. Вона виглядає стильною, розумною та витонченою жінкою в будь-якому вбранні.

Давайте подивимось на одні з найкращих образів відомої на всю Україну телеведучої:

На фото Марічка постала у чорному жакеті з коротким рукавом із принтом у вигляді маленьких лебедів. Жакет підкреслює її шию та робить акцент на дуже акуратних ключицях. Завдяки такому фасону, обличчя ведучої здається відкритішим. Невелике декольте не робить образ вульгарним, а додає нотку легкості до чорного вбрання. Хороший вибір як для прогулянки, так і для походу в кафе чи ресторан.

 

Наступний образ – total red. На цьому фото не дуже помітно, чи це сукня, чи брючний костюм, але верх вбрання пошитий дуже цікаво. Комірець під горло, блуза з поясом з додатковими елементами у вигляді ґудзиків та невеликих нашитих вставок в зоні грудей і довгий рукав – наче роблять Марічку ще стрункішою, ніж вона є. Класично улюблена зачіска прекрасно доповнює образ.

Третій образ – пудрово-рожева сукня з трендовим незвичайний комірцем. Пошиття трішки схоже до червоного вбрання, але без вставок. Такий колір зазчичай робить людей бліднуватими, але ведуча, за рахунок темних очей, волосся та брів такою не виглядає. Вона навпаки, має дуже свіжий вигляд.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини