“Помолодшала”. “Виглядає дуже свіжо”. 38-річна Аніта Луценко відростила шовкове волосся і показала, як виглядає тепер. Фото до і після

Відома тренерка Аніта Луценко також славиться своєю любов'ю до зміни іміджу. Найчастіше вона вражає новими зачісками та кольором волосся. Але цього разу вона немов помолодшала, коли показалася у цьому образі.

Українська фітнес-тренерка шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко завжди вміла дивувати своїх фанатів ефектними образами. Її вибір зачісок щоразу вражає своєю різноманітністю та тим, як вони чудово підкреслюють її зовнішність.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Аніта Луценко опублікувала приголомшливе фото з новою зачіскою. Відома тренерка відростила шовкове волосся та поділилася новим зовнішнім виглядом зі своїми шанувальниками.

Нова зачіска Аніти Луценко
Нова зачіска Аніти Луценко

На що фанати почали масово робити компліменти зовнішності Аніти в коментарях під дописом:

“Красуня”, – прокоментувала акторка та телеведуча Даша Тригубова.

“Аніта, як вам пасує така зачіска! Яке здорове і доглянуте волосся, вау” та “Яке у вас вже довге волосся і гарне”, – зазначили фанати Луценко.

Також знаменитість зазначила, що перебуває у тіньовому бані, тому вона звернулася до авдиторії з проханням проявити активність на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

“Навіть не можу виходити в прямі ефіри”, – підписала світлину в соцмережі Аніта Луценко.

Попередній стиль фітнес-тренерки

За роки медійності відома фітнес-тренерка встигла змінити не один стиль зачісок. Тільки перед цими довгими локонами Аніта Луценко хизувалася короткою стрижкою, яка додавала їй суворого та витонченого вигляду.

Попередня стрижка Аніти Луценко
Попередня стрижка Аніти Луценко

Окрім цього, колір волосся відомої тренерки змінювався від рожевого до блондинки та шатенки. Також Аніта Луценко після стількох змін та експериментів розповіла, що для неї ідеальною зачіскою є біле каре без чубчика та середньої довжини. Проте, вона продовжить пробувати нове зі своїм волоссям. Ось декілька прикладів її найяскравіших стрижок:

Різноманіття зачісок Аніти Луценко
Різноманіття зачісок Аніти Луценко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини