Надія Матвєєва опублікувала фото у весільному вбранні: невже телеведуча виходить заміж? (ФОТО)

Надія Матвєєва також вміє інтригувати: телеведуча опублікувала гарне фото у платті, що аж занадто сильно схоже на весільне. Чи спраді вона виходить заміж?

Надя Матвєєва, 54-річна українська телеведуча таких шоу, як “Все буде добре” та “Все буде смачно”, натякнула, що виходить заміж. Обранцем Надії став чоловік, що значно молодший за неї на 29 років. До речі, він навіть не здогадувався про велику попурність телеведучої під час знайомства, а тим більше, про її вік. Пара вперше зустрілась на вечірці, з неї і почалась історія кохання.

Фото свого чоловіка Надя приховує
Фото свого чоловіка Надя приховує

На фото Надя Матвєєва позує в білосніжній сукні, яка складається з двох шарів тканини: перша – звичайна біла, а друга – напівпрозора з блискітками та цікавим візерунком. Присутнє не глибоке декольте, але рукава на сукні відсутні, плечі та ключиці відкриті. Завершує цей образ гарний блискучий шлейф, наче в нареченої. Зачіска в Надії була класична – кучері, що розпущеними локонами ледь торкаються її плечей та елегантний вечірній макіяж. До образу навіть макірюр пасує – він виконаний в таких же тонах, як і сукня Матвєєвої.

Надія позує у вишуканому вбранні
Надія позує у вишуканому вбранні

Фото телеведуча прокоментувала так:

“Я навіть уявити не могла, що мій день народження відбуватиметься під час війни. Нажаль, так воно і є. Особисто я мрію про одну річ- перемогу. Ми всі робимо для цього все можливе. Дякую вам за привітання, мені дуже приємно. Це фото зроблене у минулому році, але виглядає так, наче, з минулого життя”, – пише Надія.

В коментарях зірку почали ще сильніше вітати з днем народження та бажати найшвидшого визволення України від загарбників. Що стосується заручин, вони відбулись цього року, а от коли будуть весілля грати – ніхто не знає, але точно не в умовах війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини