33-річна дівчина з гігантськими вилицями показала фото до пластики: слів не підібрати

Анастасія Покрещук - відома 33-річна дівчина на весь інстаграм завдяки своїй зовнішності - у дівчини найбільші вилиці в Україні та світі. Дівчина поділилася фото до пластики.

Анастасія Покрещук народилася в Києві. Вона стала відомою на весь інтернет після того, як опублікувала фотографії зі зміною своєї зовнішності. Дівчина стала володаркою найбільших вилиць не лише в Україні, а й в цілому світі. На сторінці в Інстаграм вона має вже понад 270 тисяч підписників.

Зовнішність Анастасії після пластики
Зовнішність Анастасії після пластики

Про пластичні операції вона мріяла з 26 років. В ті роки, коли вона не робила ніяких змін, вона вважала себе страшною, негарною та негідною до красивого існування у жостокому світі. Станом на 2022 рік, вона вже накачала собі губи, груди, зробила ліпосакцію, але найбільше, що вона зробила зі своєю зовнішністю – нереально великі вилиці на обличчі. На цьому вона не хоче зупинятися. Як каже сама блогерка, вона хоче повторно зробити собі пластику грудей та збільшити сідниці хірургічним шляхом.

Зазначимо, що Анастасія й сама вчилась на косметолога, деякі з процедур вона зробила собі влвсноруч, запевняючи, що впорається не гірше ,ніж професіонали, бо має належну освіту та досвід у цій сфері.

Анастасія опублікувала свої фото до всіх перетворень з пластичними втручаннями.

“30 та 33, що скажете?”, – так підписала фото дівчина.

Фотографія до та після пластики
Фотографія до та після пластики

На першому знімку вона з білявим волоссям без своїх відомих скул з келихом ігристого, а на другому – повністю змінена. Вона перефарбувала волосся у колір фуксії, вставила собі лінзи в очі, зробила скули та накачала великі губи.

Прихильники підтримали блогерку своїми коментарями:

  • “Нікого не слухай, хто що каже, ти прекрасно виглядаєш зараз, продовжуй в тому ж дусі, головне, щоб подобалось тобі”,
  • “Зараз ви гарніша, на першому фото навіть погляд не впевнений і переляканий, а тепер справжня красуня”, – пишуть користувачі соціальної мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини