Зовсім інша людина: 43-річна Бужинська поділилася кадрами з дітьми, де вона без макіяжу та яскравого гриму

Популярна українська співачка відома своїм екстравагантним образом. Тому, коли іноді шанувальники бачать її у природній красі, то дивуються вигляду артистки.

Відома українська співачка Катерина Бужинська провела на сцені вже чверть століття. Однак, часто фанати запам’ятовують її завдяки впізнаваній перуці та яскравому й екстравагантному макіяжу, які важко не помітити.

Тому коли зірка українського шоубізнесу опублікувала фото, де вона без цих своїх фірмових атрибутів образу, які відразу будуть помітними, шанувальники не змогли пройти повз. Тим паче на фото виконавиця зі своїми милими близнюками.

Фотографія Бужинської без перуки та макіяжу

Наразі зірка проживає зі своїм чоловіком, успішним підприємцем, Дімітаром Стойчевим та дітьми на батьківщині коханого співачки — у Болгарії. Цього року вони відзначили восьму річницю весілля. Хоча, як зізнається Катерина Бужинська, спершу вона навіть не розглядала бізнесмена як свого майбутнього чоловіка, але той виявився дуже наполегливим.

Бужинська з чоловіком у день весілля
Бужинська з чоловіком у день весілля

Нещодавно Народна артистка України опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії, де вона позує зі своїми дітьми. У сторіз переможниця значної кількості конкурсів постала в трикотажному чорному спортивному костюмі та чорній кепці.

Фанати одразу помітили, що відома 43-річна співачка на світлині у всій своїй природній красі — без перуки та фірмового яскравого макіяжу.

А її нащадки, що названі на честь батьків Катериною та Дмитром, теж мали доволі стильний вигляд. На них були штани з леопардовим принтом та чорні дуті курточки. В образі маленької Каті гармонійно поєдналося хутро, яке було на взутті, капюшоні та шапці. Діма також не відстає від своєї сестри, але перевагу надав стильній шапці біні та взутті на липучках.

Катерина Бужинська без макіяжу та перуки (зліва) та у звичному образу (справа)
Катерина Бужинська без макіяжу та перуки (зліва) та у звичному образу (справа)

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини