У Мережі з’явилися рідкісні кадри ведучого Сергія Притули з його першою дружиною, про яку він не розповідає

Відомий шоумен Сергій Притула одружений уже не вперше. І хоч з останньою дружиною у нього все чудово, фанати й надалі намагаються більше дізнатися про подружнє життя кумира з першою обраницею.

Відомий український шоумен Сергій Притула двічі одружений. І якщо про другий шлюб з Катериною Сопельник ми багато чого знаємо, то про подружнє життя ведучого з першою обраницею Юлією Андрійчук відомо небагато. А світлин з їхніх стосунків узагалі дуже мало.

Що відомо про перший шлюб Притули?

2007-го року Сергій Притула познайомився зі своєю майбутньою дружиною Юлією Андрійчук у рідному місті Тернополі. За рік після цього вони одружилися. Проте, згодом їхній шлюб дав тріщину і подружжя розлучилось. Згодом у пари часто почали виникати конфлікти, які вони не могли ніяк розв’язати. І коли проблеми проявлялися одна за одною, подружжя дійшло висновку, що їм варто розійтися. Утім, вони перебувають у гарних стосунках.

Сергій Притула та Юлія Андрійчук
Сергій Притула та Юлія Андрійчук

У них є спільний син Дмитро, якому вже 14 років. Шанувальники зазначають, що він з кожним роком усе більше стає схожим на батька.

Син Сергія Притули зараз і раніше
Син Сергія Притули зараз і раніше

У Мережі опублікували відео, де показали архівні фотографії пари. У цей короткий ролик додали світлини подружжя з весілля, вінчання, різноманітних прогулянок та вечірок.

Про другий шлюб колишнього подружжя

З часом Сергій Притула познайомився з Катериною Сопельник на знімальному майданчику та мали лише робочі стосунки. Проте, у пари доволі швидко почався роман, а 2015-го року у Львові вони одружилися на таємній церемонії. До цього пара нічого не говорила про свої стосунки.

У другому шлюбі у Притули з’явилося дві доньки: 2017-го року народилася Соломія, а 2021-го — Стефанія.

Колишня обраниця Притули Юлія Андрійчук теж одружилася знову. Цього разу її обранцем став Борис, з яким колишній Юлії Сергій Притула спілкується дуже добре. У пари навіть народилася донечка. І зірковий шоумен, і їхній спільний син підтримали Юлію та були раді за її нове життя.

Юлія Андрійчук та Сергій Притула в нових шлюбах
Юлія Андрійчук та Сергій Притула в нових шлюбах

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини