Як з віком від пластики змінилась 52-річна Ірина Білик: з кожним роком все більше ставала схожою на ляльку

Відома українська співачка продемонструвала природну красу, яку безповоротно змінила численними пластичними операціями. Чому тепер артистка виглядає ненатурально?

Легендарна українська співачка Ірина Білик відома не лише своїми популярними хітами, а й зовнішністю, яка з роками змінювалась все більше й більше. 52-річна артистка вже не один рік наважується на серйозні та сміливі експерименти зі своєю зовнішністю. Пропонуємо пригадати, якою була відома українська музикантка до того, як “лягла під ніж”.

Як з роками змінювалась Ірина Білик?

Довгий час українська співачка відмовлялась коментувати, які саме пластичні операції вона робила. Зірка не заперечувала того факту, що вона дійсно зверталась за послугами пластичного хірурга, втім розповідати про це детальніше не хотіла.

Так виглядала Ірина Білик на початку своєї кар'єри у 1980-х
Так виглядала Ірина Білик на початку своєї кар’єри у 1980-х

У зв’язку з тим, що співачка відмовлялась зізнаватись у кількості та спеціалізації операцій, які робила, публіка грала в загадки. Світові експерти розмірковували та робили припущення, що саме змінила співачка в собі, втім до певного моменту сказати напевно було важко.

Зовнішність Ірини Білик до того, як вона захопилась пластикою
Зовнішність Ірини Білик до того, як вона захопилась пластикою

Відома українська співачка спершу трохи підкорегувала своє обличчя, а пізніше, за думкою прихильників, настільки захопилась пластикою, що стала дедалі більше нагадувати ляльку. Міміка зірки стала більш скутою, а її колись природні риси обличчя стали занадто ідеальними.

Так виглядала Ірина Білик, коли не зробила ні одної операції
Так виглядала Ірина Білик, коли не зробила ні одної операції

Які пластичні операції робила Ірина Білик?

Прихильники української співачки доволі часто критикували зірку за те, що вона занадто сильно захопилась можливістю змінити свою зовнішність за допомогою хірургічного втручання. У січні цього року артистка зізналась, що всього за своє життя робила пластику тричі. Крім того, знаменитість прокоментувала, чому вирішила скористатись послугами хірурга.

Ірина Білик зізналась, яку робила пластику
Ірина Білик зізналась, яку робила пластику

Вперше в житті Ірина Білик зробила підтяжку верхніх повік. Артистка зізналась, що від батька вона отримала повіки, які дуже нависали над її очима, тому погляд виглядав так, ніби вона засмучена. До слова, тодішній президент України Леонід Кучма також звернув увагу на цю особливість зовнішності зірки. Це стало для неї останньою краплею.

Ірина Білик сьогодні
Ірина Білик сьогодні

Вдруге артистка скористалась послугами хірургів, аби змінити форму носа. Крім того, знаменитість робила підтяжку обличчя, збільшувала губи та систематично робить так звані уколи краси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини