“Зухвалий, всеохопний”: Pantone назвав головний колір 2023 року – Могилевська, Кароль та інші у цьому відтінку

Інститут Pantone назвав головний колір майбутнього 2023 року. Підбірка найкращих нарядів знаменитих українських та світових зірок у яскравому та сміливому відтінку

Для оголошення головного кольору року спеціалісти детально аналізують світові тенденції в усіх сферах нашого життя. Так, за словами знавців, на вибір кольору впливає абсолютно все – навіть найдрібніші деталі, які можуть здаватись абсолютно незначними. Інститут кольору Pantone назвав головний колір майбутнього 2023 року. Так, спеціалісти з вивчення кольорів назвали відтінок Viva Magenta головним у наступному році.

Нещодавно на офіційній сторінці Інституту в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому вони презентували колір. У описі до публікації автори зазначили, що цей відтінок ідеально пасує до нового часу та його викликів. Сміливий та всеохопний, здебільшого навіть зухвалий колір пише нову розповідь. Ми підготували підбірку найкращих образів українських та світових зірок у вбранні цього кольору.

Наталія Могилевська

Співачка в рожевій сукні
Співачка в рожевій сукні

Відома українська співачка колись носила світлий колір волосся, до якого ідеально пасував симпатичний відтінок рожевого. Наталія Могилевська позувала на фотосесії в сукні цікавого крою з поясом. Ніжний колір ідеально підкреслив зовнішність зірки.

Тіна Кароль

Українська співачка в рожевому наряді
Українська співачка в рожевому наряді

Якщо Наталія Могилевська дуже рідко з’являється в рожевому вбранні, то Тіна Кароль обожнює одяг такого кольору. Більш того, найчастіше зірка з’являється на публіці саме у відтінку, схожому на колір 2023 року.

Тіна Кароль у рожевій сукні
Тіна Кароль у рожевій сукні

Надя Дорофєєва

Відома українська співачка також полюбляє одягати рожеве. Артистка більше любить костюми та штани, ніж сукні, проте це не заважає їй одягатись стильно.

Надя Дорофєєва у стильному костюмі
Надя Дорофєєва у стильному костюмі

Втім, Надя Дорофєєва також полюбляє експериментувати з фасоном одягу та комбінувати відтінок від Pantone з іншими кольорами. Так, наприклад, у цьому незвичайному та стильному образі вона підкорила фанатів.

Дорофєєва у рожевому
Дорофєєва у рожевому

Катерина Осадча

Українську телеведучу законно вважають однією з найстильніших знаменитостей країни. Так, Осадча часто дивує шанувальників красивими образами та трендовими нарядами. Ось декілька луків зірки в кольорі від Pantone.

Катя Осадча в рожевому 
Катя Осадча в рожевому

Аня Тейлор-Джо

Українцям американо-британська акторка найбільше запам’яталась за роллю в телесеріалі “Хід королеви”. В реальному житті зірка полюбляє рожеве вбрання, а також іноді з’являється у трендовому відтінку.

Аня Тейлор-Джо у рожевому
Аня Тейлор-Джо у рожевому

Джоді Комер

Британка, яку нещодавно визнали найкрасивішою жінкою в усьому світі окрім краси має ідеальне почуття стилю. Так, Джоді Комер одного разу відвідала червону доріжку в шикарній блузі головного кольору 2023 року.

Джоді Комер у стильному рожевому
Джоді Комер у стильному рожевому

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини