Улюбленицю мільйонів не впізнати: як би нині могла виглядати Ротару без пластичних операцій (ФОТО)

Багато українських зірок вдавались до пластичних операцій, аби зберегти чи додати краси своїй зовнішності. Тому дуже цікаво дізнатися, який вони мали б зовнішній вигляд, аби цього не робили?

Для кожної жінки дуже важливим є мати гарний та привабливий зовнішній вигляд. Для того, аби бути красивою, жінки докладають багато зусиль, витрачають на догляд шалені гроші, щодня роблять різні процедури та відвідують спеціальних лікарів. Ідеться не тільки про косметологів чи дієтологів, які порадять на що варто звернути увагу, і вам доведеться власноруч працювати, аби стати краще. Дехто обирає кабінет пластичного хірурга, який за допомогою певних махінацій та втручань може надати вашому зовнішньому вигляду всього, чого забажаєте.

Ні для кого не секрет, що відома українська співачка Софія Ротару стала однією із тих зірок, що неодноразово відвідувала кабінет пластичного хірурга, аби зберегти на своєму обличчі молодість, що поступово минає.

Як ми можемо бачити, зірка у свої 75 років виглядає неймовірно та значно молодше за свій вік, що записаний у паспорті. Як зазначають пластичні хірурги, це не природа допомогла, а вмілі руки їхніх колег.

За тим, як змінилася зовнішність співачки можна прослідкувати, поглянувши на її фото з молодості та порівнявши їх з тим, як артистка виглядає нині. Так, молода та юна дівчина перетворилася на статну та поважну жінку, однак дещо у її зовнішності доволі відрізняється.

Ротару раніше й тепер
Ротару раніше й тепер

Образ кумира мільйонів у житті не дуже відрізняється від сценічного. По обидва боки Софія Ротару надає перевагу макіяжу смокі-айс, а гардероб зірки вражає своєю строкатістю. Єдиним незмінним та одразу помітним елементом зовнішнього вигляду зірки залишається її розкішне та густе каштанове волосся.

Як зазначають пластичні хірурги, Софія Ротару протягом життя вдавалась до підтяжки обличчя, блефаропластики (операція зі зміни форми повік) і SMAS-ліфтингу, безопераційної підтяжки шкіри за допомогою сфокусованого ультразвуку на м’язи, що становлять каркас обличчя.

Якою стала Софія Ротару?
Якою стала Софія Ротару?

Як би виглядала Ротару без пластичних операцій?

У Мережі є незліченна кількість додатків, що можуть показати приблизні зміни в зовнішності людини через певну кількість років. Завдяки одній із таких програм дізналися, як Софія Ротару могла виглядати нині, якби не вдавалася до пластичних операцій.

Як би могла виглядати Ротару без пластики?
Як би могла виглядати Ротару без пластики?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини