Губи Тіни Кароль на початку кар’єри і зараз: поп-діву запідозрили в уколах краси (ФОТО)

Відома українська співачка опублікувала фотографії, де її губи привернули більше уваги, ніж зазвичай. Тому шанувальники запідозрили, що зірка робить ін'єкції краси.

Тіна Кароль відома не тільки своїм потужним та сильним голосом, який закохав у себе тисячі українців, а й своєю красою. Безліч шанувальників називають її однією із найкрасивіших жінок в українському шоубізнесі, а її фірмові зачіска та вуста завжди привертали належну увагу, адже зірка завжди вміло їх підкреслювала.

А за версією журналу “Viva” українську виконавицю тричі було названо найкрасивішою жінкою України.

Проте, цього разу її світлини розлетілися Мережею не з компліментами, а з шаленою критикою. Що викликало таку бурхливу реакцію шанувальників?

Фото з великими вустами

Нещодавно Тіна Кароль опублікувала нові світлини, де в центрі уваги знову було її гарне обличчя. Проте, цього разу фанати запідозрили, що їхній кумир звернувся до фахівців, аби збільшити вуста, адже її розмір губ здався більшим, ніж зазвичай.

На світлині Тіна Кароль постала у своїй фірмовій зачісці з обережно вкладеним волоссям, якому вдало додала об’єму. Також вона була в сорочці коричневого кольору та з денним макіяжем.

Співачку звинуватили в пластиці
Співачку звинуватили в пластиці

Однак, фанати звернули увагу, що губи зірки виглядали значно більшими, ніби вона зробила певні ін’єкції краси. Проте, частина шанувальників упевнено запевняє, що річ у тому, що Тіна Кароль значно схудла, а на тлі цього вуста видаються більшими.

Реакція Мережі розділилася: поки одні фанати звинувачують зірку у відвідинах фахівців, які зробили їй ін’єкції краси, а інші доводять, що це не так.

  • “Губеньки добряче більші”.
  • “Придивіться, як виглядають губи на початку кар’єри та нині”.
  • “На губах помітні природні зморшки, тому вони натуральні”.

Для порівняння та, щоб зрозуміти, чи були втручання у зовнішність співачки, порівняйте з її фото на початку кар’єри:

Як вигляда Тіна Кароль на початку своєї кар'єри
Як вигляда Тіна Кароль на початку своєї кар’єри
Тіна Кароль на початку своєї кар'єри
Тіна Кароль на початку своєї кар’єри

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини