“Люблю це дівчисько”: Віра Брєжнєва зворушливо привітала доньку з 13-річчям і вразила її дорослим виглядом

Нещодавно в молодшої доньки відомої співачки Віри Брежнєвої було День народження. Їй виповнилося 13 років. Зіркова мама зворушливо привітала дитину та здивувала фанатів фото, де помітно, як дівчина підросла.

Молодша донька відомої співачки Віри Брежнєвої Сара нещодавно відсвяткувала своє 13 День народження. Зірка не змогла не привітати дитину публічно, а зробила вона це доволі зворушливо. Виконавиця опублікувала світлини своєї доньки від того, як вона була малечою, до сучасних фото.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Віра Брежнєва опублікувала чорно-білу світлину, яку підписала:

“Люблю це дівчисько. Уже рівно 13 років. Щороку все більше.”

Також виконавиця побажала, аби в дівчини все збувалося.

На фотографії дівчина виглядає доволі дорослою, а постала вона в довгій сукні з такими ж рукавами. Спереду вбрання іменинниці вкорочене, а позаду поділ торкається землі. Сукня темного кольору та всіяна великими блискітками.

Доповнила свій образ 13-річна Сара чорними туфлями з відкритим задом та загостреним передом і довгими накрученими локонами.

Молодша донька Сара на 13-річчі та раніше
Молодша донька Сара на 13-річчі та раніше

“З курчатка в красуню”: привітання Брежнєвої у сторіз

Також зіркова мама привітала свою молодшу доньку з Днем народження й у своїх інстаграм-сторіз. Там Віра Брежнєва опублікувала світлини з дитинства Сари та її сучасні фото. На них помітно, як дівчина значно подорослішала, а окуляри, світле волосся та велика усмішка перетворилися на темні локони та в більш стриманий і зосереджений вираз обличчя.

Підписала ці фото до та після співачка так, що курчатко перетворилося у красуню, якій уже 13 років.

Скріншоти зі сторіз співачки
Скріншоти зі сторіз співачки

Нагадаємо, що донька Сара з’явилася у Віри Брежнєвої у 2009 році від підприємця Михайла Кіпермана. Також у співачки є старша дитина Соня від інших стосунків. Батьком дівчини є Віталій Войченко.

З жодних із цих чоловіків у виконавиці не склалося, тому 2015-го року виконавиця таємно вийшла заміж за композитора та продюсера Костянтина Меладзе. Нині вони проживають окремо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини