Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман показала свого дорослого бойфренда: вони почали зустрічатись ще у 12 років

Донька відомої української співачки нещодавно відсвяткувала свій день народження та показала дорослого бойфренда, з яким почала будувати стосунки ще, коли їй було 12 років. Як виглядає зіркова пара?

Нещодавно у сім’ї Віри Брежнєвої святкували важливу подію. Так, 14 грудня зіркова донька відзначила свій 13-й день народження. На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм співачка привітала свою дитину та показала фотографії, на яких Сара Кіперман виглядає дуже дорослою та красивою дівчиною.

Втім, окрім привітань від мами, день народження Сари також включав гучну вечірку. На особистій сторінці в Інстаграмі Кіперман молодша поділилась фотографіями зі святкування свого 13-річчя. На цих кадрах знаменитість також показала свого бойфренда – хлопець-підліток, проте виглядає він трішки старшим за доньку Віри Брежнєвої.

Хлопець молодшої доньки Віри Брежнєвої

Так, на опублікованих кадрах можна побачити, що Сара Кіперман вирішила відсвяткувати свій 13-й день народження у красивому закладі зі стильним оздобленням. У приміщенні зберігалось приглушене світло, а на столі палала висока свічка. На фотографії донька Віри Брежнєвої тримає в руках букет троянд, а поруч із нею стоїть її хлопець. Опубліковану історію дівчина підписала доволі лаконічно, втім зрозуміло. Сара зазначила, що з бойфрендом зустрічається вже рік, а отже початок їхніх стосунків припав на 12-річний вік Кіперман.

Історія з особистої сторінки доньки Віри Брежнєвої Сари Кіперман в Інстаграм
Історія з особистої сторінки доньки Віри Брежнєвої Сари Кіперман в Інстаграм

Хоча на опублікованій в Інстаграмі Сари Історії обличчя та зовнішність її бойфренда видно погано, якщо перейти на профіль, який дівчина позначила, то можна побачити багато цікавого. Так, наприклад, Кіперман молодша ставить вподобайки під кожним дописом хлопця, а у коментарях до його фотографії пише романтичне “My love”. До слова, зіркова мама дівчини Віра Брежнєва ніяк не коментує особисте життя своєї 13-річної доньки.

Бойфренд Сари Кіперман
Бойфренд Сари Кіперман

Нагадаємо, що в української співачки є дві доньки від різних чоловіків – старша Соня Войченко народилась 2001 року, а Сару Кіперман знаменитість народила 2009 року від відомого бізнесмена Михайла Кіпермана. Стосунки в ексзакоханих не склались, тому довгий час співачка самостійно виховувала свою дитину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини