“Пам’ятайте, що ми благословенна нація”: Ольга Фреймут замилувала Мережу співом молодшої доньки біля ялинки

Відома ведуча Ольга Фреймут рідко публікує світлини чи відео зі своїми дітьми. Однак, цього разу вона вирішила вразити Мережу милим відео зі співом молодшої донечки.

Знавчиня етикету та того, як правильно бути леді, Ольга Фреймут майже не ділиться з фанатами публікаціями своїх дітей. І, якщо її старша донька Злата Мітчелл сама активно веде свої сторінки в соціальних мережах, то вкотре помилуватися тим, як виглядають молодші діти зірки, дуже важко.

Однак, цього разу до різдвяних свят телеведуча вирішила поділитися архівним відео того, як співає її молодша донька біля новорічної ялинки, та нагадати українцям про благословенність.

Відео, яке викликає замилування та усмішку

У сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Фреймут опублікувала відео з тим, як її молодша донька Євдокія співає біля новорічної ялинки.

Це було знято до повномасштабного вторгнення на терени України, але ролик все одно підіймає настрій та викликає усмішку.

Скріншоти зі сторіз Ольги Фреймут з відео з Євдокією
Скріншоти зі сторіз Ольги Фреймут з відео з Євдокією

Це відео Ольга Фреймут підписала так, що новорічне диво нікого не обмине та не залишить, а захистить та подарує радість та перемогу нашій країні. Також зіркова телеведуча нагадала кожному українцю, де б він чи вона не були, що ми благословенна нація.

Що відомо про дітей Фреймут?

В Ольги Фреймут є старша донька Злата Мітчелл від попереднього обранця Ніла. Він є британцем з шотландською кров’ю. Подальше будування стосунків у пари не склалося. Наразі Злата проживає та навчається в американському інтернаті, де власне життя активно поєднує з вечірками, зустрічами з друзями та своїм хлопцем.

Після 10 років від народження старшої доньки Ольга Фреймут народила своєму новому чоловікові Володимиру Локотку сина Валерія. А через рік у пари з’явилася донька Євдокія.

Ольга Фреймут зі своїм чоловіком та усіма дітьми
Ольга Фреймут зі своїм чоловіком та усіма дітьми

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини