43-річна Маша Єфросініна показала, як прикрасила свій дім до Різдва: без шику та надлишку – не “по-зірковому”

Відома українська телеведуча продемонструвала свою скромну оселю. Зірка зі смаком прикрасила домівку до Різдва та обійшлась без зайвої помпезності та химерності. Як виглядає дім Єфросініної?

Українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросініна активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість не приховує від шанувальників важливих деталей свого життя та часто ділиться у мережі емоціями та почуттями. Цього разу телеведуча не оминула можливості продемонструвати авдиторії, як прикрасила свій дім. Як виглядає дім Маші Єфросініної?

Маша Єфросініна показала, як прикрасила оселю до Різдва
Маша Єфросініна показала, як прикрасила оселю до Різдва

Нещодавно на особистій сторінці української телеведучої з’явився допис, у якому вона продемонструвала ледве не кожен куточок своєї красивої оселі. Окрім трендового ремонту та затишної атмосфери, шанувальники побачили маленькі атрибути Різдва, якими Маша Єфросініна прикрасила домівку. Так, знаменитість залишила коротке побажання, яке кожен українець повторює собі, як мантру.

Миру нам

– зазначила телеведуча.

На опублікованому відео українська знаменитість повстала у жовто-блакитному стильному кімоно. Єфросініна була без макіяжу, що додало публікації особливої домашньої атмосфери. Попри весь стрес, що оточує нині українців, знаменитість все одно була з усмішкою на обличчі, адже її серце гріла різдвяна атмосфера, коли всі мрії мають збуватись.

На опублікованих Машею Єфросініною кадрах видно, як вона прикрасила оселю до новорічних свят. Зірка обрала простий, стриманий, але все одно ефектний спосіб вдихнути Різдво у свій дім. На обідньому столі знаменитість розмістила красиву композицію з живих ялинкових гілок, а всередину поставила свічку.

Як Маша Єфросініна прикрасила будинок до Різдва
Як Маша Єфросініна прикрасила будинок до Різдва

У коментарях до нового допису Маші Єфросініної шанувальники залишили чимало компліментів та побажань. Авдиторія телеведучої поділилась одне з одним щирими мріями, втілення яких бажають у Новому році.

  • “Дуже мило і затишно, нехай Господь береже”;
  • “З Різдвом христовим! Миру! Перемога з нами!”;
  • “Яка пісня прекрасна! З Різдвом Христовим! Миру нам та порозуміння в країні! Тоді й ворогів здолати легше”;
  • “Христос народився! Хай принесе мир і спокій нашій багатостраждальній Україні”;

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини