Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний поділився фото з новою коханою: не Злата Огнєвіч

Переможець 2-го сезону романтичного проєкту "Холостяка" Андрій Задворний, який у свій час забрав серце Злати Огнєвіч, показався на публіці з новою коханою. Хто вона та як виглядає?

Наразі на екрани виходить 12 сезон української версії романтичного проєкту про пошуки кохання “Холостяк”, де дівчата борються за серце головного одинака року. Навколо Алекса Топольського, що став холостяком країни, точиться багато скандалів, а кожен новий випуск шоу стає усе більш обговорюваним.

Однак, лише рік тому вся Мережа активно обговорювала другий сезон аналога цього проєкту “Холостячка”, де вже чоловіки борються за увагу красивої та успішної жінки. Нею тоді стала відома українська співачка Злата Огнєвіч.

Після усіх випусків перемогу здобув Андрій Задворний. Як зізнається Злата й нині, їй дуже прикро, що в них не склалося, адже вона дійсно мала до чоловіка почуття, які очікували на взаємність з його боку. Однак їхні стосунки швидко обірвалися.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний на проєкті
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний на проєкті

Нова дівчина Задворного

Утім, вони рухаються далі. Злата Огнєвіч не займається нині своїм особистим життям, а всю енергію направляє на роботу, доброчинність та допомогу країні. Виконавиця неодноразово зізнавалась, що відкрита до почуттів, але наразі її пріоритетом стала робота.

А от Андрій Задворний, що забрав серденько Огнєвіч, часу не гаяв. Він уже встиг похизуватися світлиною зі своєю новою коханою.

На романтичному фото Андрій обіймає дівчину, поки пара милується заходом сонця. Обличчя обраниці не видно, але атмосфера на фото гідна шоу “Холостяк”.

Андрій Задворний зі своєю новою дівчиною
Андрій Задворний зі своєю новою дівчиною

Найімовірніше, Задворний не хоче нічого розголошувати про свою пасію, адже й у підписі під дописом вказано лише смайлик сердечка.

Деякі фанати припустили, що це може бути його донька, про яку Задворний розповідав на шоу. Однак, він відповів, що вона нижче зростом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини