Як виглядає чоловік Юлії Тимошенко: вийшла заміж не за Арсенія Яценюка, а за бізнесмена, якому народила доньку

Політикині Юлії Тимошенко приписували в чоловіки іншого відомого українського політика Арсенія Яценюка. Однак, вийшла заміж за іншого бізнесмена, якому навіть народила доньку.

Юлію Тимошенко знають завдяки її добре відомому образу з косою навколо голови та яскравим висловлюванням. У часи піка її політичної кар’єри Тимошенко приписували роман з іншим відомим українським політиком Арсенієм Яценюком.

Однак, колишня зірка політичного п’єдесталу України вийшла заміж ще в студентські роки. Її коханим, з яким вона досі перебуває у шлюбі. Ним став підприємець Олександр Тимошенко.

Що відомо про чоловіка Юлії Тимошенко?

У листопаді 1979 року Юлія Телєгіна (це дівоче прізвище політикині) вийшла заміж за свого обранця Олександра Тимошенка. Через десяток років, у 90-і, він почав займатися підприємницькою діяльністю.

Подружжя Тимошенків у молодості
Подружжя Тимошенків у молодості

Нині чоловік спеціалізується на розведенні перепілок, має фірму, що займається видобутком та обробкою граніту, має декілька закладів харчування у Дніпрі, бізнес, що займається будівельною справою у Канаді та 2 компанії, які виготовляють обладнання для лікарень. Також Олександр Тимошенко спільно володіє компанією у Чехії.

У цій сім’ї кожен знайшов своє покликання та призвання: поки чоловік займається бізнесом, дружина Юлія Тимошенко присвятила свою діяльність політичній сфері. Однак, після газового скандалу під обурення українців потрапила не лише вона, а і її коханий. Унаслідок цього він просив політичного притулку в Чехії, де володіє бізнесом.

Минулого року подружжя відсвяткувало 42 річницю з того моменту, як вони одружилися. На честь цієї дати Юлія Тимошенко опублікувала спільне фото з чоловіком, де вони романтично тримаються за руки. Позаду подружжя можна помітити великі рожеві кульки, які пасують вбранню політикині.

Фото зі сторінки Юлії Тимошенко
Фото зі сторінки Юлії Тимошенко

Як виглядає донька Юлії Тимошенко?

Через рік після одруження у пари з’явилася на світ донька Євгенія. Навчалася вона в Лондонській школі економіці.

2005-го року дівчина вийшла заміж за британського рокера Шона Карра, з яким вони не змогли все ж так побудувати довготривалі стосунки. Наступним обранцем Євгенії став американський підприємець Артур Чечоткін, який родом з Одещини.

Юлія та Олександр Тимошенки тричі стали бабусею та дідусем. Вони мають онучку Єву та онуків Давида й Адама.

Юлія Тимошенко з донькою та онукою
Юлія Тимошенко з донькою та онукою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини