Поки всі старішають, вона молодшає: ведуча “Давай одружимось” Лариса Гузєєва здивувала фанатів омолодженням

Більшість зірок часто не можуть приховати свій вік, який проявляється у зовнішності знаменитостей. Однак, є і такі, чия зовнішність є оманливо. Лариса Гузєєва довела це на своєму прикладі.

Лариса Гузєєва з 2008 року веде телевізійну програму “Давай одружимось”. Тому в більшості вона асоціюється з образом цікавої свахи, яка завжди намагається звести зовсім різних людей в одну пару, що стане подружжям.

За ці роки телеведуча встигла запам’ятатися та стати улюбленицею мільйонів шанувальників проєкту.

Фото Гузєєвої, які сколихнули Мережу

Нині російській акторці та ведучій 63 роки. І за роки перебування на екранах телевізорів вона, нібито, навчилася виглядати значно молодше свого справжнього віку.

Лариса Гузєєва майже мільйони фанатів, які запідозрили кумира в пластиці
Лариса Гузєєва майже мільйони фанатів, які запідозрили кумира в пластиці

Нещодавно Лариса Гузєєва поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографіями, які вона зробила, коли йшла на роботу. На той час вона повернулася з відпустки та з новими силами приступила до улюбленої роботи.

Шанувальників здивувало те, наскільки молодо виглядає на світлинах 63-річна Лариса Гузєєва. У неї ідеально рівне обличчя, а розгледіти зморшку на ньому просто марна справа, адже їх там взагалі немає.

Фотографія телеведучої, де не видно жодної зморшки
Фотографія телеведучої, де не видно жодної зморшки

Фанатів здивував такий збіг, тому вони запідозрили зірку в тому, що вона зверталася до пластичних хірургів та уколів краси, аби підтягнути свою зовнішність та мати значно молодший вигляд, ніж воно є.

Сама зірка не давала коментарів ні пресі, ні фанатам щодо цих припущень і чуток, хоча авдиторія Лариси Гузєєвої в інстаграмі налічує понад два мільйони підписників.

Також телезірка постала в пуховику на фото та зазначила в описі під дописом, що саме цей верхній одяг є зручнішим будь-якої навіть найкращої шуби.

Реакція Мережі

Шанувальники не обділили зірку захватом та любов’ю:

  • “Моя улюблена та ЗАВЖДИ НАЙКРАСИВІША”.
  • “Вам дуже личить зелений колір. З прийдешнім Новим роком”.
  • “Колір! Вам дуже личить”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини