Як прикрасили ялинки до Нового року 2023 Оля Полякова, Катя Осадча, Камалія, дружина Дмитра Гордона та інші

Українські зірки, як і безліч інших артистів, підготувалися до Нового року та прикрасили святкові ялинки в себе вдома. Чиє святкове дерево красивіше та атмосферніше?

Українські зірки підготувалися до новорічних та різдвяних свят, прикрасивши різдвяні ялинки. А в кого з наших знаменитостей атмосфера свята присутня більше?

Ялинка Олі Полякової

Ялинка відомої співачки завішана ялинковими прикрасами. Однак, головною окрасою їхнього святкового дерева є прапор України замість зірки на верхівці, який повісила молодша донька виконавиці.

Оля Полякова похизувалася своєю ялинкою
Оля Полякова похизувалася своєю ялинкою

Ялинка Катерини Осадчої

Подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова прикрашена була ще задовго до свят. Вона виглядає доволі ошатно та пишно: білі та червоні кульки зірки розбавили сріблястим дощиком.

Як виглядає ялинка Катерини Осадчої та Юрія Горбунова?
Як виглядає ялинка Катерини Осадчої та Юрія Горбунова?

Ялинка Камалії

У будинку Камалії та її чоловіка Захура ялинка чудово вписалася. У їхньому маєтку вона стоїть перед сходами на другий поверх та від верху завішана ялинковими прикрасами і гірляндою синього кольору. Ті іграшки доволі великі і створюється відчуття, ніби ялинка стоїть удвічі вища, ніж воно є насправді.

Також на світлині помітно, що сходи, які розташовані так, ніби обіймають ялинку, прикрашені зеленим гіллям святкового дерева та величезними ялинками.

Камалія похизувалася новорічною ялинкою у домі
Камалія похизувалася новорічною ялинкою у домі

Ялинка Дмитра Гордона

Відомий журналіст Дмитро Гордон разом зі своєю дружиною-колегою Олесею Бацман зі своїми малими дітьми повністю віддались атмосфері свята. А їхня ялинка, прикрашена переважно червоним кольором, чудово вписалася в золотистий і розкішний інтер’єр дому.

Ялинка Дмитра Гордона чудово вписалася в інтер'єр
Ялинка Дмитра Гордона чудово вписалася в інтер’єр

Ялинка MONATIKа

Відомий артист MONATIK та його дружина Ірина, як і раніше, прикрасили святкову ялинку разом з дітьми Данила та Платона. Як результат, їхня ялинка доволі проста та водночас красива, а увагу привертають гірлянди, які височіють від початку ялинки та до кінця.

Результат вийшов дійсно казковим, а дружина Монатіка поділилася відео з результатом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини