Розлучаються чи ні: Настя Каменських і Потап уперше на тлі чуток про розлучення вийшли на публіку разом

У Мережі все більше почали ширитися чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа, адже вони разом не з'являлися на публіці. Однак, цього разу вони змінили цю тенденцію.

На тлі того, що зіркове подружжя Насті Каменських та Потапа не з’являлися на публіці після свого повернення в Україну, а співачка, коли їхала в Київ та опублікувала світлини з потяга, була без кільця, шанувальники почали активно припускати, що пара розлучилася. Також на цю думку підштовхували самі виконавці, які постійно перекидувалися двозначними натяками на сторінках одне одного в соціальних мережах.

Однак нещодавно пара розвіяла ці домисли своєю спільною появою на різдвяній вечірці подруги.

Різдвяна фотосесія пари
Різдвяна фотосесія пари

Усе ж таки разом чи ні?

Тривалий час зіркове подружжя співачки Насті Каменських та репера Потапа не з’являлися на публіці разом. Якщо раніше чоловік перебував за кордоном, то це ще можна було зрозуміти. А нині, коли пара повернулася у Київ та однаково не виходила разом, було дуже підозріло.

Однак вони обидва відвідали різдвяну вечірку їхньої подруги Христини Хроновської. Підприємиця показала кадри зі святкування на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео можна чітко побачити та почути, як подружжя Насті Каменських та Потапа, яких шанувальники підозрювали у розлученні, спільно виконали пісню “Червона рута”. Тоді співачка обіймала коханого та проявляла до нього свою увагу та любов.

Скріншоти зі сторіз Христини Хроновської
Скріншоти зі сторіз Христини Хроновської

Ця різдвяна вечірка була організована в українському стилі, про що свідчать навіть костюми гостей. Настя Каменських для цієї події обрала вишиванку та чорні шкіряні штани, коли її чоловік Олексій Потапенко з’явився у стилі total black.

Нагадаємо, що пара одружилася у травні 2019-го року, а за 2 роки до цього вони озвучили свої обітниці в Лос-Анджелесі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини