Зайчики, сніжинки, пірати, ялинки: новорічні костюми Огнєвіч, Джамали, Сенічкіна та інших зірок у дитинстві

Українські зірки теж були дітьми та хотіли насолодитися ним на повну. Наприклад, вони брали участь у святкуваннях Нового року в садочку чи школі, де мали просто неймовірні костюми.

Зірки українського шоубізнесу в дитинстві нічим не відрізнялися від усіх звичайних дітей. Вони також любили свято, до якого вони ретельно готувалися. Наприклад, підбирали костюми, аби виглядати на відзначанні Нового року найкраще. А які дитячі костюми були в зірок?

Злата Огнєвіч

Для співачки ця пора була наповнена справжньою магією та вірою у диво. Також Злата Огнєвіч зізналася, що в 4 роки була неймовірною сніжинкою, вбрання якої було розшито сріблястим дощиком.

Злата Огнєвіч у дитинстві була сніжинкою
Злата Огнєвіч у дитинстві була сніжинкою

Руслан Сенічкін

Телеведучий на одному з українських телеканалів грав ніколи не здогадаєтесь кого. Не мушкетера, ялинку чи сніжинку. Дещо цікавіше — Петрушку.

Його костюм, як і багатьом дітям у ті часи, виготовила мама. Вона старанно підібрала великий комірець білого кольору, громіздкі ґудзики, які пришила на комбінезон. Прикрасила це все вона цікавим капелюхом, схожим на аксесуар чарівника.

Як зазначає Руслан Сенічкін, він власноруч прикрасив свій головний убір для того святкування. Ведучий також розповів, що вдома вони не вдягалися так ошатно та яскраво для святкування, але завжди збиралися усією родиною, аби прикрасити ялинку.

Руслан Сенічкін та його чудовий образ у дитинстві
Руслан Сенічкін та його чудовий образ у дитинстві

Jamala

Виконавиця точно мала найкращий вигляд у дитячому садочку у своєму костюмі оленятка. У неї настільки був продуманий зовнішній вигляд, що на голові була спеціальна шапочка, а руки заховані в рукавичках.

Jamala була зірою свята
Jamala була зірою свята

Лідія Таран

Зіркова телеведуча з дитинства пригадує, що Новий рік у її родині був святом для дорослих, а для малечі були святкування у дитячому садочку. Лідія Таран тоді була переважно сніжинкою, але одного разу їй пощастило перевтілитися у колобка з пап’є-маше. Однак, улізла знаменитість у цей костюм далеко не з першого разу.

Лідія Таран пройшла справжню еволюцію образів
Лідія Таран пройшла справжню еволюцію образів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини