“Передаю йому те чоловіче, що маю сам”: Педан мило привітав сина з 6-річчям і поділився рідкісними фото з ним

Зірковий ведучий та блогер Олександр Педан запам'ятався багатьом тим, що часто показує свою старшу доньку. Однак, при цьому про молодшого нащадка знаменитості мало що відомо.

Ведучий Олександр Педан часто показує свою старшу доньку Валерію у своїх соціальних мережах. Ба більше — зірка веде з нею свій ютуб-блог. Тому якщо Валерію ще можуть впізнати на вулиці та попросити сфотографуватися з нею, то з молодшим сином Педана буде інакше.

Склалося так, що Олександр Педан майже не публікує світлин зі своїм молодшим нащадком Марком. Почути та побачити щось про нього на сторінках в соціальних мережах ведучого доволі складно.

Проте, на шостий День народження Олександр Педан зробив виняток.

Як Педан привітав сина з Днем народження?

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зірковий телеведучий опублікував допис, де зворушливо привітав свого молодшого сина Марка з Днем народження. На 6-річчя нащадка Олександр Педан опублікував світлини з ним, де ніжно обіймає та цілує дитину у щічку.

Фотографія з допису-привітання Олександра Педана
Фотографія з допису-привітання Олександра Педана

В описі під дописом зірка не міг натішитися, що зустрічає цей особливий день з іменинником, адже через щільний графік та постійні роз’їзди він не має можливості проводити багато часу з сином.

Олександр Педан нагадав, що його старша донька Валерія здобуває освіту у Львові, тому вдома, відповідно, вона буває не так часто. А от зі своїм сином, якого блогер лагідно називає “баді” та “дружбаном”, ведучий намагається проводити багато часу і в спорті, і в житті.

“Передаю йому те чоловіче, що маю сам”, – зізнається Олександр Педан.

Фотографія з допису-привітання Олександра Педана
Фотографія з допису-привітання Олександра Педана

Також зірковий телеведучий не забув подякувати тим, завдяки кому ми маємо змогу проводити святкування — Збройним Силам України. В описі під зворушливим постом з привітанням Олександр Педан виразив свою вдячність нашим захисникам за можливість відсвяткувати цей важливий день удома з найріднішими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини