Від яскравого боб-каре до пишних локонів: як змінилася зачіска таємної дружини Олега Винника Таюне

"Таємна" дружина Олега Винника Таюне вміє привернути увагу, навіть залишаючись бек-вокалісткою свого коханого на сцені. А її зачіски за всі ці роки вдало дивували шанувальників.

Бек-вокалістка українського співака Олега Винника Таюне завжди приголомшувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Навіть попри оповите таємницями особисте життя, їй приписують статус дружини зірки та матері його сина. Але еволюцію статусу Таїісії Сватко (її справжнє прізвище) в житті Винника важче прослідкувати, ніж за тим, як змінювалися зачіски співачки за всі ці роки кар’єри. А працює Таюне з Олегом Винником уже далеко не один рік.

Як змінилися зачіски Таюне від початку кар’єри і до нині

Таюне має привабливу зовнішність та завжди виглядає доглянуто й молодо. А її підтягнутій та спортивній фігурі може позаздрити кожен. Тому й не дивно, що бек-вокалістка часто з’являється в обтислих сукнях, що чудово підкреслюють її фігуру.

Так само стильно на ній виглядала її одна з найперших зачісок у стилі боб-каре та з рівним чубчиком. Ця стрижка слугувала чудовим акцентом на очах та усмішці Таюне.

Таїсія із зачіскою боб-каре
Таїсія із зачіскою боб-каре

Через певний період часу виступів Таїсія Сватко вирішила змінити свій імідж та почала відрощувати волосся. Вона укладала його на бік, що додавало Таюне певного статусу. У такому стилі її протягом тривалого часу можна було побачити на сцені біля Олега Винника.

Зачіска Таюне після боб-каре
Зачіска Таюне після боб-каре

Потім бек-вокалістка найімовірніше захопилася рок-н-ролом та почала робити укладку з кучерями. Однак, так тривало недовго, адже згодом Таюне обрала для свого іміджу нову стрижку в стилі піксі.

Момент, коли Таюне захопилася кучерями
Момент, коли Таюне захопилася кучерями

Утім, і цього разу це не було кінцевим рішенням зірки, адже бек-вокалістка обрала інший стиль та почала відрощувати своє волосся. Згодом вона постала перед шанувальниками з довгим та обережно вкладеним волоссям. Фанати зазначають, що так вона схожа на попдіву.

Таюне стала справжньою попдівою
Таюне стала справжньою попдівою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини